Toinen Ed Sheeranin Suomen-keikoista ei toteudu – syynä "yllättävät ja pakottavat esteet"

Ed Sheeranin toinen Helsingin Olympiastadionille suunnitelluista keikoista ei toteudu.

Muusikko Ed Sheeranin Helsingin Olympiastadionille sunnuntaina 21. elokuuta suunniteltu konsertti ei toteudu.

Tapahtumaan lippuja myynyt Lippu.fi kertoo verkkosivuillaan, että konsertti ei toteudu "yllättävistä ja pakottavista esteistä johtuen".

Sheeranin oli määrä esiintyä Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 20. elokuuta ja sunnuntaina 21. elokuuta. Ensimmäinen, lauantaina järjestettävä konsertti on Lippu.fi -sivuston mukaan edelleen toteutumassa. 

Sivuston mukaan sunnuntain konserttiin liput ostaneille faneille tarjotaan mahdollisuus hankkia liput lauantain konserttiin.

Ed Sheeranin toinen konsertti Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 20.8.2022 toteutuu suunnitellusti. Sen sijan artistin toinen keikka Stadikalla sunnuntaina 21.8.2022 ei toteudu yllättävistä ja pakottavista esteistä johtuen.

– Olen äärimmäisen pahoillani ilmoittaessa, että odottamista olosuhteista johtuen show Helsingin Olympiastadionilla sunnuntaina 21. elokuuta 2022 on mahdoton järjestää. Olen edelleen todella innoissani lauantaisesta keikasta Helsingissä ja odotan kovasti paluutani Suomeen, Ed Sheeran kommentoi FullSteam Agencylle. 


Lue myös:

    Uusimmat