Toimittajaksi MTV Uutisiin? Hae meille uutistoimituksen sykkeeseen

MTV Uutiset hakee toimittajia vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Haemme joukkoomme innostuneita uutistyön ammattilaisia, joilla on vahvaa journalistista näkemystä ja kokemusta toimituksen kiireisestäkin arjesta. Meillä pääset työskentelemään upouuteen toimitaloon, jossa sijaitsevat Euroopan moderneimmat uutisstudiot.

Haemme nyt vahvistuksia digitaalisille alustoillemme, joihin kuuluvat muun muassa verkkosivustomme mtvuutiset.fi sekä MTV Katsomo

Nämä vuorot koostuvat työtehtävistä, joissa onnistuminen vaatii vahvaa  yleistietoa, nopeita hoksottimia, intohimoa kirjoittamiseen, kielioppiin ja otsikointiin sekä kiinnostusta analytiikkaan ja yleisöjen tavoittamiseen eri alustoillamme. Vuorot voivat olla esimerkiksi uutisdeskin työtä tai juttujen taittamista eri alustoille ja etusivullemme.

Jos haluat olla kertomassa kotimaan ja maailman uutisista ensimmäisenä, luotettavasti, monipuolisesti ja suurelle yleisölle, saatat olla etsimämme henkilö! Toivomme, että tehtäviin hakevat erilaisista taustoista tulevat henkilöt, joilla on intoa ja tarvittavaa osaamista tehtävässä menestymiseen.

Lue lisää avoinna olevista paikoista sekä lähetä itsesi näköinen CV ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta  28.1.2024 mennessä.

Voisiko tässä olla uusi suunta ja seuraava askel urallesi? Helsingin Vallilassa odottaa upouusien toimitilojen lisäksi erinomainen ja kannustava työyhteisö! 

Alla olevan, erilliseen kesätyöhakuun tehdyn videon kautta näet millaisten ihmisten ja aiheiden parissa työtä meillä tehdään. 

Millainen tyyppi sopii kesätoimittajaksi MTV Uutisiin? Katso toimittajien vinkit hakuun! 2:50

Lue myös:

    Uusimmat