Kesätöihin MTV Uutisiin? Haemme kesätoimittajia moniin rooleihin!

Maikkari muuttaa ja Uutisaamu uudistuu - tältä uudet tilat näyttävät 8:59
Tammikuun aikana MTV Uutiset muuttaa uusiin toimitiloihin Vallilaan. Katso videolta, millaisissa tiloissa voit päästä työskentelemään ensi kesänä!

Oletko utelias, innostunut, oma-aloitteinen, työtä pelkäämätön tekijä, joka hallitsee monimediallisen työskentelyn? Tule siis meille kesätoimittajaksi MTV Uutisiin! 

Päivitys 24.1. Haku on päättynyt! 

Haemme kesätyöntekijöitä niin television kuin verkon puolelle – kiinnostus uutisiin ja palo oppia lisää on kaikissa rooleissa tärkeintä!

Meillä pääset tekemään sisältöjä, joille saat miljoonayleisön. Uutistuotteitamme ovat mtvuutiset.fi, MTV Uutiset Live, illan ja aamun tv-uutislähetykset sekä radiouutiset. Pääset yhteen Suomen suurimmista medioista upouuteen toimitaloon, jossa sijaitsevat Euroopan moderneimmat uutisstudiot.

Meillä tehdään töitä liukuvasti niin aikaisessa aamussa kuin myöhäisessä illassakin, joten olethan valmis työskentelemään kaikissa vuoroissa ja viikonlopuissa.

MTV Uutisissa teemme kovia yhteiskunnallisia uutisia, reagoimme päivän uutistapahtumiin, luomme kevyempiä puheenaiheita ja syvennämme viihteellisiä ilmiöitä.


Lue myös:

    Uusimmat