Mainos

Oletko etsimämme henkilö? MTV etsii suoraa lähetystä rakastavia toimittajia, tuottajia ja ruutukasvoja

2:37

MTV Uutiset moninkertaistaa suorien lähetysten määrän ja koko uutispalvelu muuttuu aiempaa reaaliaikaisemmaksi. Heti alkuvuonna 2019 lanseerataan uusi digitaalinen MTV Uutiset Live, joka palvelee kuluttajia reaaliaikaisesti ympäri vuorokauden.

Ja siihen tarvitaan tekijöitä! Nyt on uutistyön ammattilaisilla mahdollisuus päästä mukaan nopeatahtiseen työhön. MTV:n uutis-, asia- ja urheiluohjelmien päätuottajana toimii Mediahub, joka etsii nyt toimittajia, videotoimittajia, tuottajia ja ruutukasvoja.

Videotoimittajana osaat kuvata, editoida ja julkaista sisältöjä omatoimisesti. Edellytämme myös taitoa kirjoittaa uutistekstiä. 

Toimittajana pystyt tarttumaan erilaisiin aiheisiin uutistilanteesta riippuen, etkä myöskään kavahda kameran edessä esiintymistä. Luovuus ja kyky ideoida ei saa unohtua kiivaimpanakaan uutishetkenä. 

Tuottajana ymmärrät, mitkä aiheet kiinnostavat verkossa ja sosiaalisessa mediassa ja mitä suoralta lähetykseltä vaaditaan. Osaat johtaa tiimiäsi kiperissä ja kiireisissä tilanteissa. Et myöskään pelkää kokeilla uusia ratkaisuja ja nautit yhteisestä onnistumisesta. Tuottajan on oltava kiinnostunut analyytikasta ja katsojaluvuista. Ongelmien ratkominen on osa päivittäistä työtä. 

Livelähetyksiin tarvitaan myös uusia ruutukasvoja. Jos pystyt sujuvaan ilmaisuun, nautit kameran edessä esiintymisestä ja olet jo kokeillut taitojasi juontajana, saatat olla etsimämme henkilö. Parhaiten pärjäät tässä tehtävässä, jos sinulla on uutistoimittajan taustaa. 

Lähetä hakemuksesi ja CV 14.10. mennessä osoitteeseen rekry@mediahub.fi. 

Lisätietoja:

Hallinto- ja henkilöstöjohtaja Ulla Rannikko, puh: 010 300 400

Tuottaja Jaakko Hietanen, puh: 040 503 8488 (klo 9-17)

Mediahub Helsinki Oy tuottaa MTV:n päivittäiset uutis- ja ajankohtaissisällöt MTV3-kanavalle, Tekstikanavalle sekä kaikille MTV:n digitaalisille julkaisualustoille. Lisäksi Mediahub tuottaa kaupallisia sisältöjä MTV:lle ja muille asiakkailleen.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.