MTV Uutiset hakee kesätyöntekijöitä – katso millaiseen porukkaan ja huippuduuniin voit nyt päästä!

6:38
Mitä kaikkea pääset Maikkarin kesässä tekemään? Kesätoimittajat aiemmilta vuosilta kertovat!

Houkuttaako rento, mutta samalla ammattimainen uutismeininki? Tahdotko kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten? Tule meille kesätoimittajaksi MTV Uutisiin!

MTV Uutiset hakee uteliaita, oma-aloitteisia ja monimediallisesta työskentelystä innostuneita kesätoimittajia niin television kuin digitaalisten alustojen tarpeisiin.

Meillä pääset tekemään sisältöjä, joille saat miljoonayleisön. Teemme verkkouutisia, suoria verkkouutislähetyksiä sekä tv-uutislähetyksiä eri vuorokaudenaikoina. Meillä pääset päätöksenteon ytimeen ja kartutat arvokasta osaamista tulevaa varten. 

Ilmalassa sijaitsevassa toimituksessamme tehdään töitä liukuvasti niin aikaisessa aamussa kuin myöhäisessä illassakin, joten olethan valmis työskentelemään kaikissa vuoroissa. 

Kiinnostuitko? Lue lisää ja lähetä itsesi näköinen CV ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 22.1.2021 mennessä. 

MTV Oy on Suomen johtava kaupallinen tv-yhtiö ja kotimaisten suoratoistopalveluiden edelläkävijä: ilmiöiden, puheenaiheiden ja sisältöjen koti, jonka mediaperheeseen kuuluvat maksuttomat tv-kanavat MTV3, Sub ja AVA, verkossa maksutta katsottavaksi ohjelmat tarjoava mtv-palvelu, ajankohtaiset uutiset monikanavaisesti välittävä MTV Uutiset, kotimaisen draaman, urheilun, kansainvälisten sarjojen ja elokuvien maksullinen C More -suoratoistopalvelu ja C Moren maksu-tv-kanavat. MTV järjestää ​myös vuosittain Suomen suurimman yhteiskunnallisen keskustelutapahtuman SuomiAreenan yhteistyössä Porin kaupungin kanssa. 

MTV on osa Telia Companya – yhtä Pohjoismaiden suurinta tv-yhtiötä, joka näyttää tietä koko mediatoimialan kehitykselle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja