MTV Uutiset jatkaa kasvuaan: Etsimme nyt uusia työntekijöitä uutistoimitukseen – hae meille töihin!

Me MTV Uutisissa olemme intohimoisia ammattilaisia ja haluamme viihdyttää jokaista suomalaista ajasta ja paikasta riippumatta. Haluatko sinä liittyä innostavaan pöllöjengiimme täydentämään huippuammattilaisten joukkoamme?

Panostamme uutissisältöihin digitaalisissa kanavissa ja televisiossa. Nyt etsimme joukkoomme uusia osaajia.

Toimittajana työskentelet kokemuksestasi riippuen uutisissa, urheilussa, viihteessä tai lifestylessä. Sinulla on intohimoa, kokemusta ja näkemystä journalistisesta työstä.

Toimitustyön ammattilaisena hahmotat millaiset sisällöt kiinnostavat ja kykenet tarttumaan nopeasti erilaisiin aiheisiin.

Videotoimittajana elät ja hengität uutismaailmaa videoiden kautta. Kuvaat, editoit ja julkaiset sisältöä digitaalisille alustoille.

Tarvitsemme myös uusia ruutukasvoja. Pärjäät tässä tehtävässä parhaiten, jos sinulla on uutis- tai urheilutoimittajan tausta, pystyt sujuvaan ilmaisuun ja nautit kameran edessä esiintymisestä.

Lisäksi haemme urheilun viestintäasiantuntijaa. Osaat laatia viestintä- ja somesuunnitelmia ja myös toteuttaa ne käytännössä. Ajattelet proaktiivisesti ja optimoit tekemisesi liiketoiminnan tarpeiden mukaan.

Suomen suurimman kaupallisen tv-yhtiön riveissä olet osa rautaista huippuammattilaisten joukkoa ja pääset mukavaan, hyvähenkiseen työympäristöön.

Tarkemmat kuvaukset tehtävistä ja haku: mtvuutiset.fi/rekry

Tee hakemuksesi 6. lokakuuta 2019 mennessä.

 

Lue myös:

    Uusimmat