Mainos

Todellista epäitsekkyyttä! Poika ei omistanut edes kenkiä – antoi kulkukoiralle paidan lämmikkeeksi

Valokuvaaja sai tallennettua pojan ja katukoiran ainutlaatuisen yhteyden kauniiseen kuvaan. 

Valokuvaaja Mohammed Belaal Imran ikuisti tällä viikolla epätavallisen näyn, jonka hän kohtasi keskellä öistä katua Pakistanissa.

Nähdessään kulkukoiran kävelevän öisellä kadulla pitkähihainen paita päällään, kuvaaja ei aikaillut, vaan päätti välittömästi ikuistaa tämän erikoisen hetken. Mutta ennen kuin mies ehti saada kameransa kuvauskuntoon, tapahtui jotain, joka tekee tarinasta todella uskomattoman.

Paikalle saapui nimittäin likaisissa vaatteissa kulkeva poika, joka kutsui koiraa luokseen. Koiran ja lapsen välinen ainutlaatuinen yhteys kävi kuvaajalle pian hyvin selväksi.

– Se alkoi leikkiä hänen kanssaan. En ole ennen nähnyt kulkukoiran leikkivän sillä tavalla kuin nyt lapsen kanssa, joka ruokki sitä jokainen päivä, Imran kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Poika oli myös se, joka oli pukenut koiran ylle paidan lämmittämään sitä viileänä yönä.

Hyväntekeväisyyssivusto auttaa kaksikkoa

Pojan iästä tai tilanteesta ei ole tietoa, mutta kuvaaja uskoo hänen olevan yksi niistä katulapsista, jotka asuvat ja työskentelevät Pakistanin kaduilla. Vaikka pojalla itsellään ei ollut edes kenkiä jalassaan, hän oli silti luovuttanut paitansa koiralle, jotta edes sillä olisi hetkeksi lämmin.

Kaikkein suurimman vaikutuksen kuvaajaan teki kuitenkin pojan hymy. Poika oli silminnähden onnellinen voidessaan tarjota ystävälleen lämmikettä. 

Pian sen jälkeen, kun kuvaaja lisäsi kuvan pojasta ja hänen karvaisesta ystävästään sosiaaliseen mediaan, lukuista ihmiset ovat halunneet auttaa kaksikkoa. Imranin valokuvaajaystävä perustikin heille hyväntekeväisyyssivuston, jota kautta pojalle ja koiralle voi lahjoittaa vaatteita ja ruokaa.

Tämäkin kulkukoira sai elämälleen toisen mahdollisuuden. 

4:43

Lähde: TheDodo   

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.