Todellinen testi avioliitolle: Bobby teki rankan pilan vaimolleen – "suloinen vauvani näyttää ihan perunalta"

Eärs mies päätti kokeilla todella onneaan huijaamalla vaimoaan hillittömällä tavalla.

Toimittaja Bobby Wesson on aiemmin ollut otsikoissa kirjotettuaan koskettavasti sairaanhoitajana työskentelevän vaimonsa uhrauksista. Koskettava kirjoitus keräsi satoja tuhansia tykkäyksiä ja levisi sosiaalisessa mediassa laajalti.

Nyt Wesson on taas somen sankari. Tällä kertaa hieman eri syystä. Kun mies jäi kotiin poikansa kanssa vaimon mentyä töihin, leikkasi isä vahingossa lapsensa hiukset. Tai näin hän sai hätääntyneen vaimonsa ainakin uskomaan. Tosiasiassa kyseessä oli hyvin pitkälle viety pila, joka sai vaimon jo hulluuden partaalle.

Jos päivitys kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

Wesson julkaisi kuvakaappaukset pilastaan Facebookissa. Vaimon kanssa viestitellessään isä mainitsi ohimennen, että tulevat kuvaukset pitäisi perua. Vaimon tiedustellessa, miksi, isä lähetti kuvan sylissään istuvasta pojastaan. Pojasta, jonka tukasta oli ajeltu siivu pois.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pojan äiti, Rayena, luonnollisesti hätääntyi tapahtuneesta ja yritti soittaa miehelleen, joka katsoi parhaaksi olla vastaamatta. Sen sijaan hän viestitti vaimolleen aikovansa hoitaa tilanteen.

– Voi luoja, vastaa puhelimeen tai jätän potilaani ja tapan sinut, vaimo raivosi puhelimen toisessa päässä.

– Et voi puhua hänen hiuksiaan takaisin, minä hoidan sen. Olin siistimässä niskaani kuvia varten, jotka SINÄ halusit, joten tämä on sinun vikasi. Käänsin pääni minuutiksi ja hän oli nylkenyt päänsä, mies puolusteli.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Wesson lähetti uuden kuvan vaimolleen.

– Rauhoitu. Hoidin sen. Ehkä voimme ottaa hänen kuvansa toisesta kulmasta tai jotain.

– Voi luoja, vauvani, suloinen vauvani näyttää ihan perunalta. Miksi jättäisit leikkurit esille?

– Vain sekunniksi.

– Minun pitää pitää huolta potilaistani, älä anna hänen puukottaa itseään, vaimo kihisi.

– Hän näki juuri itsensä peilistä. Hän on todella järkyttynyt, eikä lakkaa itkemästä. Kulta, mitä minun pitäisi tehdä? Kulta, voit soittaa minulle nyt.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Hän ei tule peiton alta pois. Hän on lohduton. Mitä minun pitäisi tehdä? Hän on niin surullinen. Luulen, että hän tuntisi olonsa paremmaksi, jos minäkin ajelisin hiukseni. Sano hyvästit niille. Hän ei lakkaa itkemästä. Minun on pakko tehdä se.

– Älä ajele hiuksiasi. Vastaa puhelimeen nyt. Vannon jumalan nimeen, jos et nyt vastaa puhelimeen, ajelen naamasi autollani. Vastaa! Bobby.

Mies vastasi kuvalla, jossa sekä hän että poika poseeraavat ilman hiuksiaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Mitä hittoa. Mitä olet tehnyt? En kestä.

Järkyttynyt vaimo ilmoitti saapuvansa välittömästi kotiin ja käski isän pitämään näppinsä erossa pojasta siihen asti.

Kenties tuossa vaiheessa Wesson itsekin ymmärsi, että pila oli viety jo tarpeeksi pitkälle. Mies ilmoittikin vaimolleen, että kuva oli phososhopattu.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kenenkään päätä ei ole ajeltu. Kaikki on hyvin.

– Ei ole. Miksi tekisit noin? Jonain päivänä joudun kertomaan huonetoverilleni vankilassa, että kärsin elinkautista, koska idioottimieheni ajatteli olevansa hauska, vaimo totesi.

Lähde: Facebook

***

Lue myös:

    Uusimmat