Mieheltä hulvaton kuittaus mokanneelle nettikaupalle: "Olen aika varma, että lähetitte minulle väärän tilauksen"

Housujen ja aurinkolasien sijaan brittimies sai nettikauppa Asosilta punaisen mekon. Monen Twitter-käyttäjän mielestä mekko kuitenkin puki miestä erinomaisesti.

Yllä olevalla videolla näet, millaisessa paidassa pikkupoika meni erehdyksessä kouluun, kun äiti ei hoksannut paidan rivoa kuvaa.

Jokainen nettishoppailija tietää, ettei tehty tilaus päädy välttämättä kotiin asti täysin samanlaisena. Sen saivat huomata muun muassa eräs mies, joka hihattoman paidan tilattuaan saikin kokeiltavakseen seksikkään mekon. Muhkean takin tilannut Becky puolestaan huomasi, että lopputulos poikkesi jonkin verran nettikaupan kuvasta.

Nyt nettishoppailun vaarat sai tuta myös englantilainen tv- ja radiojuontaja Dylan Evans, jonka kotiin saapuneessa paketissa ei ollut aivan sitä, mitä piti.

"Olen aika varma, että lähetitte minulle väärän tilauksen..."

Evans oli tilannut Asos-nettikaupasta aurinkolasit ja mustat housut, mutta Asosilta otettiin ilmeisesti hieman vapauksia tilauksen suhteen.

Lasien ja housujen sijaan Evans sai nimittäin punaisen mekon. Vaikka saatu tilaus ei ollut ihan sellainen kuin piti, mies päätti kaikesta huolimatta kokeilla uutta asuaan.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hei Asos, (saatan olla väärässä), mutta olen aika varma, että lähetitte minulle väärän tilauksen...", Evans twiittasi ja julkaisi twiitin yhteydessä kuvan alkuperäisestä tilauksestaan sekä itsestään uuteen mekkoonsa pukeutuneena.

"Näytät aika hiton upealta"

Twiitillä on tykkäyksiä 176 000 ja uudelleentwiittauksia kymmeniä tuhansia. Moni oli sitä mieltä, että punainen mekko puki miestä upeasti.

"Se on vähän punaisempi todellisuudessa." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Näytät silti aika hiton upealta!"Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Punainen on niin sinun värisi. #pidäse" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Olen aika varma, että sinulle lähetettiin oikea tilaus, sillä tuo mekko näyttää mahtavalta."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hyviä uutisia"

Parin twiitin verran asiaa selvittänyt Asoskin heräsi vihdoin tajuamaan Evansin tarjoaman ilmaisen mainoksen, ja päätti mainostaa twiittiketjussa hurjaa huomiota saanutta mekkoa.

"Hyviä uutisia, mekkoa on vielä varastossa. Klikkaa vain tästä näyttääksesi yhtä upealta kuin herra Evans." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös, kuinka 25-vuotias Blaque töppäsi tuolitilauksensa kanssa ihan itse, kun ei hoksannut, miksi hänen tilaamansa tuoli oli hinnaltaan niin halpa.

Lähteet: Twitter, Someecards

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja