Tiikeri raateli kiinalaisäidin kuoliaaksi safaripuistossa – tytär vaatii isoja korvauksia

Kiinalaisessa eläinpuistossa tiikerin kynsiin kuolleen naisen tytär vaatii safaripuistolta yli 250 000 euron korvauksia. Tapauksesta kertoo Yahoo7 -uutissivusto. Yahoo7 on australialaisen televisioyhtiön ja internetjätti Yahoon yhteisyritys.

Kiinalainen nainen kuoli Pekingin alueella sijaitsevassa Badalingin safaripuistossa tapahtuneessa tragediassa kesällä 2016. Astetta surullisemman tapauksesta tekee se, että nainen uhrasi henkensä pelastaakseen tyttärensä.

Eläinpuistossa tiikerien annetaan liikuskella rajatulla alueella vapaana. Ihmiset voivat ajaa sisälle alueelle ja tarkkailla eläimiä autoistaan käsin.

Kuolleen naisen tytär kuitenkin poistui autosta ja tiikeri hyökkäsi hänen kimppuunsa. Autossa ollut äiti riensi tyttärensä apuun, ja sai kamppailussa kuolettavat vammat. Myös tytär sai tilanteessa vakavia vammoja.

Kaikki vieraat allekirjoittivat ennen tiikerialueelle menoa lapun, jossa nämä lupasivat olla poistumatta autoistaan. Korvauksia vaativa tytär väittää luulleensa, että paperi oli jonkinlainen sisäänkirjautumispaperi. Hän väittää, ettei siis tiennyt asiakirjan sisältöä tai tarkoitusta.

Tutkinnassa todettiin, ettei puiston turvatoimissa ollut mitään puutteita, jotka olisivat aiheuttaneet tragedian. Vahingonkorvausvaatimusta puidaan nyt oikeusistuimessa.

Tapahtumien jälkeen tiikerien aitaus oli jonkin aikaa suljettuna, mutta avautui uudelleen muutama kuukausi myöhemmin. Matkailijoiden ei kuitenkaan enää anneta ajaa tiikerien keskelle omilla autoilla. 

Alle upotettu video tapahtuneesta voi järkyttää herkimpiä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja