Lapsiperheet todistivat järkyttävää näkyä skotlantilaisessa safaripuistossa – leijonat repivät häkistään karanneen apinan kuoliaaksi

Neljällä leijonalla on todettu koronavirustartunta Barcelonan eläintarhassa – tarha julkaisi videon nelitassuisista toipilaista 0:46
Neljällä leijonalla koronatartuna Barcelonan eläintarhassa

Päivä skotlantilaisessa safaripuistossa sai järkyttävän lopun, uutisoi skotlantilainen Daily Record –sanomalehti.

Tilanne käynnistyi, kun berberiapina onnistui pakenemaan omasta aitauksestaan ja kiipesi lopulta leijonien aitaukseen.

Kissapedot iskivat välittömästi kyntensä ja hampaansa apinaan puistossa vierailleiden perheiden silmien alla. Daily Recordin mukaan lapset ja vanhemmat katsoivat kauhuissaan, kun leijonat retuuttivat ja repivät apinan kuoliaaksi.

Paikalle saapunut puiston henkilökunnan jäsen yritti suojella apinaa pysäyttämällä autonsa apinan päälle. Leijonat kuitenkin nappasivat apinan takaisin käsittelyynsä auton alta eikä mitään ollut tehtävissä. Safaripuisto on yksi Skotlannin rakastetuimmista nähtävyyksistä.

Silminnäkijän mukaan iso apina liikkua kokoonsa nähden todella lujaa, mutta sillä ei ollut mitään mahdollisuuksia leijonia vastaan.

– Apinan kauhean kuolinkamppailun ääni on syöpynyt mieliimme. Tarkoituksemme oli viettää iloinen päivä lapsemme kanssa, mutta päädyimmekin selittämään hänelle, mitä oikein oli tapahtunut, vierailija kuvaa.

Puiston edustaja on pahoitellut julkisesti tapahtunutta ja sitä, että yleisö joutui todistamaan järkyttävää välikohtausta.

Berberiapinoita (Macaca sylvanus) elää myös Korkeasaaressa Helsingissä.

Lue myös:

    Uusimmat