Tiger Woods kamppailee tällä hetkellä ex-tyttöystävänsä kanssa oikeudessa – vaatii golflegendalta lähes 30 miljoonaa euroa vahingonkorvauksia

Golfammattilainen Tiger Woodsin entinen tyttöystävä Erica Herman väittää ex-miehensä lukinneen hänet ulos yhteisestä kodista.

Golflegenda Tiger Woodsin, 47, ex-tyttöystävä Erica Herman, 39, haastoi hänen säätiönsä oikeuteen 30 miljoonalla dollarilla, eli noin 28,4 miljoonalla eurolla.

Herman väitti Page Six -sivuston 8. maaliskuuta saamissa oikeuden asiakirjoissa, että Woods ja hänen agenttinsa lukitsivat hänet laittomasti pois yhteisestä kodista Floridassa, eikä hänen ole annettu palata sen jälkeen.

Hän väitti lokakuun 2022 hakemuksessa, että hänellä oli suullinen vuokrasopimus, joka antoi hänelle oikeuden oleskella kiinteistössä tietyn ajan. Hermanin mukaan sopimus oli voimassa kuusi vuotta, eli hänen ja Woodsin suhteen keston. Hän väittää myös, että kauppaan kuului se, että Woodsin säätiö maksaa asunnon kokonaan.

Herman väittää oikeuden asiakirjojen mukaan, että hänet pakotettiin epäilyttävästi huijaamalla pois kotoa. Hän väittää Woodsin agenttien saaneen hänet pakkaamaan matkalaukkunsa lyhyttä lomaa varten ja kun hän saapui lentokentälle, he kertoivat hänelle, että hänet oli lukittu ulos asunnostaan, eikä hänen enää annettu palata sinne.

Hermanin mukaan Woodsin agentit yrittivät oikeuttaa laitonta toimintaansa maksamalla hänen hotellihuoneestaan ja tietyistä kuluista lyhyen aikaa. Hän olisi kuitenkin halunnut palata kotiin.

Lisäksi Hermanin syytöksiin kuuluu se, että säätiö olisi kavaltanut yli 40 000 dollaria, eli noin 38 tuhatta euroa, käteistä, joka kuului hänelle. Hän vaatii 30 miljoonan dollarin, eli noin 28,4 miljoonalla euron vahingonkorvauksia perustuen kodin merkittävään kuukauden vuokra-arvoon.

Muutama viikko hakemuksen jättämisen jälkeen Woods jätti kanteen hylkäämishakemuksen. Urheilijan asianajajat väittävät marraskuun 2022 vetoomuksessa, että Herman ei ole vuokralainen asunnon vuokranantajalain mukaan.

He väittävät myös, että Herman nosti kanteen väärää osapuolta vastaan, koska hän haastoi säätiön, eikä edunvalvojaa, joka Woods on. Asian viimeisin päivitys asiakirjan mukaan on, että Herman vastusti Woodsin vastakannetta tammikuussa, ja oikeudenkäynti on käynnissä.

Hermanin vastaus eteni 6. maaliskuuta jätetyllä erillisellä pyynnöllä, jossa hän kysyi tuomioistuimelta, voidaanko hänen Woodsin kanssa tekemänsä salassapitosopimusta pitää ei täytäntöönpanokelpoisena väitetyn seksuaalisen häirinnän tai pahoinpitelyn vuoksi. Hän ei ole vielä tarkentanut syytöksiä.

Woodsin ja Hermanin edustajia ja asianajajia ei tavoitettu kommentoimaan.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat