Tieto Helsingissä pidetyistä isoista teknobileistä levisi somessa – poliisi kävi paikalla, mutta ei voinut puuttua, vain paheksua

1:27
Katso, minkälainen meno bileissä oli viime yönä – poliisi ei voinut puuttua rajuun juhlintaan

Helsingin Sörnäisissä järjestettiin  lauantain ja sunnuntain välisenä yönä teknobileet, jotka aiheuttivat vilkasta keskustelua sosiaalisessa mediassa.

Somessa levisi myös useita videoita, joiden mukaan väkeä oli paikalla runsaasti. Helsingin poliisista vahvistetaan MTV Uutisille, että poliisilla on ollut tehtävä kyseisessä juhlatilassa.

Nimettömässä viestipalvelu Jodelissa käytiin viime yönä kiivasta keskustelua Helsingin Sörnäisissä järjestetyistä juhlista. Sosiaalisen median palvelussa Snapchatissa jaetuilla videoilla voi nähdä useiden ihmisten tanssivan ilman turvavälejä ja maskeja dj:n soittaman musiikin tahtiin.

Eräs kommentoija kertoo ilmoittaneensa juhlista poliisille.

Poliisi vahvistaa tehtävän – ei voinut puuttua

Helsingin poliisista vahvistetaan MTV Uutisille, että poliisilla on ollut tehtävä Sörnäisissä sijaitsevassa juhlatilassa kello kahden aikaan yöllä.

– Siellä on käyty toteamassa, että käynnissä on yksityistilaisuus. Sen jälkeen poliisi on poistunut paikalta, poliisin viestinnästä kerrotaan.

Yleisjohtaja Tuomo Lappalaisen mukaan poliisi voi puuttua juhlintaan, jos se tapahtuu ravintolassa rajoitusten määräämän sulkemisajan jälkeen. Tällaisesta tapauksesta lähetetään tieto ravintoloita valvovalle aluehallintovirastolle.

Ravintolajuhlintaa voi suitsia, yksityistä vain paheksua

Leviämisalueilla anniskelun tulee päättyä iltakymmeneltä ja ravintolan sulkea kello 23:een mennessä.

Jos kyseessä on yksityistilaisuus, ovat poliisin valtuudet pienemmät. Lappalaisen mukaan on käytännössä vaikea selvittää, onko tapahtumasta peritty pääsymaksuja.

Lappalaisen mukaan nähdyn kaltainen juhliminen korona-aikana on erittäin paheksuttavaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja