Mainos

Tiesitkö tätä? Yllättävät faktat julki Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta

Ensitreffit alttarilla -ohjelma on herättänyt rohkealla ideallaan runsaasti kommentteja ja kysymysmerkkejä. Tiesitkö näitä asioita suosikkiohjelmasta?

AVAn Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa kolme asiantuntijaa etsii sinkuille "sen oikean". Ohjelman ensimmäisessä jaksossa tiistaina 5.9. nähdään, kuinka asiantuntijat muodostivat isosta hakijajoukosta kolme heidän mielestään parhaiten yhteen sopivaa paria.

Nämä kuusi rohkeaa sinkkua antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja tapaavat tulevan puolisonsa ensimmäistä kertaa avioliiton solmimisen kynnyksellä.

Vaikka kyseessä on jo suositun ohjelman neljäs kausi, on ohjelmaidea edelleen aiheuttanut runsaasti kysymyksiä. Kokosimme yhteen katsojia askarruttaneita asioita.

1. Miten ohjelman parit muodostettiin?

Hakijoille tehtiin laajat psykologiset testit, jotka ovat osa formaattia. Myös asiantuntijat haastattelivat hakijoita. Tulosten perusteella löydettiin kolme yhteensopivaa paria.

2. Menevätkö parit oikeasti naimisiin?

Parit menevät laillisesti naimisiin, ja avioliitto on oikea. Ohjelman vihkiminen tapahtui siviilivihkimisenä, ei kirkollisesti.

3. Miten parien edunvalvonta toteutettiin?

Ennen vihkimistä osallistujien lakiasiat laitettiin kuntoon. Parit tekivät avioehdon, testamentin ja edunvalvontavaltakirjan.

4. Onko kirkko mukana ohjelmassa?

Kirkko ei ole mukana ohjelmassa. Kukin asiantuntija on mukana ohjelmassa omana persoonanaan, ei työnantajansa edustajana.

5. Kuka maksaa sormukset ja hääpuvut?

Tuotantoyhtiö auttaa sinkkuja löytämään heidän tyyliinsä sopivat häävaatteet ja sormukset. Tuotantoyhtiö ja mahdolliset yhteistyötahot tukevat valintoja myös taloudellisesti.

6. Mitä tapahtuu sormuksille, jos pari eroaa?

He saavat pitää sormukset muistona.

7. Saavatko hakuprosessiin osallistuneet, ohjelmasta rannalle jääneet sinkut toistensa yhteystietoja?

Mikäli potentiaalisia matcheja löytyi useampi kuin mitä ohjelmaan lopulta valittiin, niin yhteystietoja luovutettiin osapuolille molempien suostumuksella.

8. Saivatko parit vaikuttaa hääjuhlaan?

Häiden käytännönjärjestelyt (ruoka, kukat, tarjoilut jne.) hoitaa tuotantoyhtiö, mutta itse hääjuhlissa olevan ohjelman ja musiikin osalta bestmanit ja kaasot ovat päävastuussa ja toimivat seremoniamestareina. Hekään eivät kuitenkaan tee järjestelyitä tietenkään yhdessä.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin klo 21 AVAlla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.