Mainos

Ensitreffit-pari uusii häänsä: "Järjestelyistä hieman erilaiset ajatukset"

12:00

Ensitreffit-pari Tiina ja Samuel ovat järjestämässä uusia häitä. Pari kertoi Huomenta Suomen haastattelussa, että heillä on häiden järjestämisestä erilaiset näkemykset.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa naimisiin menneet Tiina ja Samuel ovat järjestämässä ensi vuonna uusia häitä läheisten ja ystävien kesken. Pariskunta kertoi Huomenta Suomessa hääjärjestelyistään. 

– Jos olisimme fiksuja, niin ulkoistaisimme häidenkin järjestämisen, Samuel vitsailee ja viittaa ohjelmassa nähtyyn pieleenmenneeseen seinäremontiin. 

– Meillä on hieman erilaiset näkemykset häiden järjestämisestä. Olen tottunut summittaiseen järjestämiseen. Riittää, kun hyvää ruokaa ja juomaa, Samuel naurahtaa. 

Tiina kertoo, että ei halua häistä turhaa pönöttämistä, vaan kunnon bileet. 

– Päätimme, että meidän häihin ei tule ollenkaan pöytiä. Katsotaan, suostuuko Elina kaasoksi ja Jason ja Tony best maneiksi, Tiina vitsailee. 

Pariskunta muisteli lähetyksessä ohjelman tekoa ja parisuhteensa ensimmäisiä viikkoja. 

– Olin varautunut siihen, että alttarille astelee ihminen joka ei välttämättä viehätä minua. Uskon kuitenkin, että jos ulkonäkö ei olisi viehättänyt, olisi suhteen voinut silti saada toimimaan. Nyt kuitenkin kävi ihan toisella tavalla, Samuel sanoo. 

Hänen mukaansa prosessi oli monta kertaa intensiivisempi kuin normaalin parisuhteen aloitus. 

– Ei normaalissa parisuhteessa tule ensimmäisten kuukausien aikana välttämättä ollenkaan kinaa, mutta koska suhteemme alku oli niin intensiivinen, kävimme monenlaisia riitoja läpi. Se oli toisaalta hyvä, Samuel sanoo. 

Pariskunta on yksimielisiä siitä, että hyvän parisuhteen luominen vaatii kovaa työtä. Katso jutun yläosan videolta haastattelu kokonaisuudessaan! 

Katso videolta, kun Tiina ja Samuel esittelevät kotinsa! 

Katsomo-video ei ole saatavilla

ENSITREFFIT ALTTARILLA -jaksot katsottavissa kokonaisuudessaan MTV Katsomon kautta.

HUOMENTA SUOMI MTV3-kanavalla arkisin klo 06.25.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.