Ensitreffit-kulisseissa tavannut pari kasvoi perheeksi – tällainen on Jarin ja Karoliinan tarina

Jari ja Karoliina hakivat Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan, mutta eivät päässeet sarjaan saakka.

Ensitreffit alttarilla on ohjelma, jossa kuusi rohkeaa sinkkua antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja menevät naimisiin tuntemattoman ihmisen kanssa. Sinkut tapaavat asiantuntijoiden valitsemat puolisot vasta aivan avioliiton kynnyksellä ja aloittavat yhteisen matkansa alttarilta.

Neljän vuoden aikana 12 paria on kohdannut ensimmäistä kertaa alttarilla, mennyt naimisiin ja heittäytynyt rakkaudentäyteiseen seikkailuun. Osa joutui pettymään, osa löysi odottamansa onnen. Tiistaina 14. marraskuuta esitettävässä jaksossa selviää, mitä heille kuuluu nyt.

Erikoisjaksossa tutustutaan myös Karoliinaan ja Jariin, jotka tapasivat ohjelman merkeissä, mutta eivät koskaan päätyneet suomalaisten televisioruutuihin.

Molemmat hakivat ohjelman toiselle kaudelle ja asiantuntijat uskoivat, että Karoliinasta ja Jarista tulisi täydellinen pari. Ohjelman kullekin kaudelle mahtuu kuitenkin vain kolme paria, eikä Karoliinaa ja Jaria valittu mukaan.

Ohjelman tuotanto antoi kuitenkin kaksikolle toistensa yhteystiedot, ja Jari lähestyi Karoliinaa. Pari kertoo ohjelmassa, että aluksi tutustuminen tapahtui puhelimitse, sillä Jari asui Turussa ja Karoliina Helsingissä.

Lopulta Jari irtisanoutui töistään ja muutti Karoliinan pieneen yksiöön. Reilua vuotta myöhemmin parista kasvoi perhe.

– Eihän me siinä mitään aikailtu. Olemme menneet nopeasti eteenpäin, Jari nauraa.

– Tilastojen varjossa meidät olisi kannattanut valita ohjelmaan!

Katso Karoliinan ja Jarin tarina videolta artikkelin yläosasta.

Ensitreffit alttarilla -erikoisjakso tiistaina 14. marraskuuta

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja