Mainos

Tiesitkö tätä? Snapchatin ominaisuus paljastaa, kuka kyttää jatkuvasti julkaisujasi

Snapchatissa pystyy tarkistamaan, ketkä ovat katsoneet julkaisemiasi tarinoita.

Pikaviestipalvelu paljastaa, mikäli joku katsoo aina julkaisemiasi snäppejä.

Kun Snapchatissä julkaisee videon tai kuvan, voi julkaisija nähdä katselijat klikkaamalla ensin kolmea pistettä julkaisun reunassa ja sitten silmän muotoista symbolia. Täältä näet listan ihmisistä, jotka ovat katsoneet jakamasi tarinan. Listalta näkyy myös, kuinka monta snäppiä he ovat katsoneet.

Parisuhdeasiantuntija Laurel House kertoi Mashablen haastattelussa, että Snapchat on tämän ominaisuutensa vuoksi täydellinen sovellus sinkuille.

Aikuiset käyttävät nimittäin Snapchatia flirttailuun ja uusien kiinnostavien ihmisten löytämiseen nuorta polvea enemmän. Facebookia aikuiset hyödyntävät sen sijaan enimmäkseen yhteydenpitoon kavereiden kanssa. Tulokset paljastuivat jo vuoden 2015 tutkimuksesta.

– Snapchatissa pystyy näkemään pelkän profiilin lisäksi sen, kuinka monta kuvaa ihailijasi on katsonut, House kertoi.

Snapchatin viestintäpäällikkö Mike Casais kommentoi tarinoiden katsomisen olevan henkilökohtaisempaa kuin yksinkertainen tykkäys Facebookissa. Ero on siinä, että Facebookissa tykkäyksen näkevät muutkin, kun taas Snapchatissä vain tarinan jakaja tietää, kuka sen on katsonut. Tämä tekee snäppien katselusta astetta intiimimpää.

 

Lähde: Mashable


Tunnetko jo nämä iPhonen kuulokeniksit?


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.