Tiesitkö tästä mystisestä, kohtalokkaan komeasta Brunein prinssistä? Mateen etsii itselleen nyt puolisoa

14:32
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat viimeistä kertaa, mutta minkälaiset ovat prinssiveljesten välit?

Prinssi Mateen nousi kärkisijoille Seksikkäin prinssi -äänestyksessä. Monelle hän on kuitenkin tuntematon. 

Punaiset hiukset ja hurmaava hymy. 36-vuotias Prinssi Harry valittiin People-lehden äänestyksessä seksikkäimmäksi kuninkaalliseksi. 

Kärkijoukkoon ylsivät myös Ruotsin prinssi Carl Philip, 41, Luxemburgin prinssi Felix, 36, sekä Brunein sulttaanikunnan prinssi Mateen, 29. 

Titteli ei ole prinssi Harrylle ensimmäinen laatuaan, sillä vuosi sitten hän sai Sexiest Dad Alive -tittelin (suom. Seksikkäin isä kautta aikojen). Kilvassa oli lukuisia kuuluisuuksia, kuten Ryan Lochte, Steven Yeun ja Ryan Reynolds.  

Brunein Abdul Maaten ei peittele vetovoimaansa, sillä hän julkaisee Instagram-tilillään usein paidattomia selfieitä ja rantakuvia.

Prinssi asuu Borneon saarella Kaakkois-Aasiassa. Mateen isä Hassanal Bolkiah johtaa 460 000 asukkaan sulttaanikuntaa. Mateen on noussut suursuosioon Instagramissa, sillä häntä seuraa peräti 2,3 miljoonaa silmäparia. 

Vuonna 2017 julkaistussa The Sun -lehden artikkelissa kerrotaan, että Mateen kuuluu perheeseen, jonka omaisuuden on arvioitu olevan noin 20 miljardia dollaria (noin 16,86 miljardia euroa). 

Aasialaisen mediayhtiö The Smart Localin mukaan prinssi Mateen on sinkku ja etsii rinnalleen puolisoa. Prinssin kerrotaan olevan hyvin urheilullinen, hän pelaa niin jalkapalloa kuin tennistä. Hän on myös helikopteripilotti, johon valmistui Englannissa. Myös ratsastaminen on lähellä sydäntä. 

Mateen asuu hulppeassa yli 2 000 neliön palatsissa, jossa on viisi uima-allasta, 257 kylpyhuonetta, 110 autotallia ja 1788 makuuhuonetta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja