Prinsessa Dianan veljentytär julkaisi upeita otoksia – avioitui rakkaansa kanssa viime viikolla

Lady Kitty Spencer julkaisi upeita kuvia hääpuvustaan. 

Prinsessa Diananveljentytär Lady Kitty Spencer, 30, avioitui rakkaansa kanssa viime viikonloppuna Italiassa, Frascatissa lähellä Roomaa.

Spencer on seurustellut jo reilun kahden vuoden ajan Michael Lewisin kanssa. Page Six -julkaisu kertoo 62-vuotiaan Lewsin olevan miljardööri.

Spencer jakoi Instagram-tilillään upeita kuvia häämekostaan. Pitsinen luomus on Dolce&Gabbana-merkin käsialaa, jonka mainoskasvona mallinakin työskennellyt Spencer on toiminut. 


Tatler-julkaisun mukaan Domenico Dolce ja Stefano Gabbana työskentelivät kuusi kuukautta pitkähihaisen, tyylikkään pitsiluomuksen parissa. 

– Yksi inspiraatioista oli ehdottomasti hänen rakkautensa Italiaan. Kitty on rakastunut kauniiseen maahamme, sen rikkaaseen historiaan, taiteeseen ja kulttuuriin, he kuvailevat. 

Kitty Spencerin isä on Dianan veli jaarli Charles Spencer  ja äiti Victoria Aitken. Pariskunta erosi vuonna 2007.

Traditioista poiketen morsiamen isä ei saattanut tytärtään alttarille. Hello!-julkaisun mukaan jaarli joutui jättämään kunnian väliin, koska ei pysty liikuttamaan olkapäätään kivuliaan vaivan takia. 

Paikalle hääjuhliin Italiaan olivat saapuneet Specerin veljet varakreivi Louis Spencer ja Samuel Aitken. Mukana olivat myös olivat myös Kittyn siskot, kaksoset Eliza ja Amelia sekä varakreivitär Emma Weymouth ja hänen miehensä Ceawlin Thynn, Bathin markiisi. Mukana olivat myös poptähti Pixie Lott, Idris ElbanSabrina-vaimo sekä Made In Chelsea -tähti Mark Vandelli.

Lähteet: Yahoo!, Tatler, People, Hello!

Lue myös:

    Uusimmat