Yksityislentoja, palvelijoita ja kaikkea mitä rahalla saa! Brittien ökymiljonääri Tamara Ecclestonen 6-vuotias tytär viettää hulppeaa luksuselämää

Multimiljonääri Tamara Ecclestonen. 6-vuotias Sophia tytär viettää äitinsä tavoin loisteliasta luksuselämää.

F1-sarjan pomona toiminut Bernie Ecclestonen, 89 tytär Tamara Ecclestone, 35, on tunnettu hulppeasta elämäntyylistään. Tähti on päästänyt katsojat mukaan elämäänsä niin tv-ohjelmissa kuin myös lehtiartikkeleissa.

Ecclestone on naimisissa myös miljonäärinä tunnetun Jay Rutlandin, 39, kanssa. Perhe asuu Lontoon Kensingtonissa luksusalueella. Pariskunnalla on hulppea talo, jonka yhteydessä työskentelee noin 50 henkeä auttaen perhettä kotiaskareissa.

Perhe viettää viikonloppuja loisteliaassa lomatalossaan Gstaadissa, jonne he lentävät yksityishelikopterillaan. Eccleston kertoi lehtihaastattelussa, ettei hänen tyttärensä ole koskaan lentänyt muulla kuin yksityisellä lentokoneella.

Ylpeä äiti jakaa tasaiseen tahtiin kuvia tyttärensä hulppeasta elämästä Instagramissa. Seuraajat ovat päässeet ihastelemaan pikkutytön näyttäviä syntymäpäiviä, jossa paikalle on tilattu yksisarvisia poneja, sekä esiintyjiä ilahduttamaan päivänsankaria.

Yksi asia tyttären hulppeassa elämäntyylissä kuitenkin hämmästyttää. Missä ovat kaikki ystävät? Useat Instagram-seuraajat pitävät nuoren lapsen elämää surullisena.

– Sinun täytyy ostaa hänelle ystäviä, henkilö kirjoittaa.

– Hän näyttää niin yksinäiseltä, seuraaja hämmästelee.

– Toivottavasti Fifillä on koulussa ystäviä, henkilö tuumii.

Useat vastaavanlaiset kommentit on myös poistettu Instagramissa. Ecclestone on kertonut haastattelussa, haluavansa keskittyä vain positiivisiin kommentteihin.

– Vältän ilkeämielisiä kommentteja. Onneksi minulla on niin paljon ihania kommentteja toisilta äideiltä.

Ecclestone kertoi viimeisimmässä tosi-tv-ohjelmassaan, ettei hän halua Sophialle pikkusisaruksia.

Tähti on kertonut itse kärsivänsä myös ahdistuksesta.

Ökysukuun on tulossa kuitenkin pian lisää pienokaisia leikkikaveriksi, sillä Sophian 89-vuotias isoisä Bernie saa perheenlisäystä.

Lue myös:

    Uusimmat