Brittitähti Amanda Holdenin, 53, elämä täynnä säihkettä ja glamouria – 11 vuotta sitten tapahtunut tragedia ei unohdu koskaan

Iso-Britannian mediapersoona Amanda Holden on saanut rakennettua urastaan menestystarinan. 

53-vuotias brittitähti Amanda Holden on tunnettu parhaiten Britain’s Got Talent -ohjelman vakiotuomarina. Holden on tehnyt uraa myös laulajana, sekä näyttelijänä.

Holden kuuluu Iso-Britannian julkkiskermaan ja hänen elämänkäänteitänsä seurataan tiuhaan tahtiin brittimediassa. 

Julkisuudessa paistattelevan tähden kiiltokuvamaista elämää varjostaa hänen lapsensa menetys. Holden ja hänen miehensä musiikkituottajana työskentelevä Chris Hughes odottivat vuonna 2011 toista yhteistä lastaan, kun poikalapsi syntyi kuolleena raskauden ollessa seitsemännellä kuulla. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Theo meidän kaunis poikamme. Olisit ollut tänään kymmenen vuotta. Olen silti kiitollinen, että valitsit meidät matkallesi, Holden muisteli poikaansa viime vuonna. 

Lapsen menetyksen jälkeen, Holden on tehnyt työtä hyvänkeväisyysjärjestöjen kautta, jotka muun muassa auttavat levittämään tietoisuutta siitä, miten lapsensa menettäneille pitäisi puhua tragedian keskellä.

 Holden kertoi radio-ohjelmassaan aiemmin omakohtaisesta kokemuksestaan, kun hän koki olleensa tv-visassa synnytyssairaalan sijaan. Ja joutui lähtemään sairaalasta ilman ”palkintoaan”. 

–Tuntui siltä, kun olisin ollut tv-visanosallistuja. Sillä on merkitystä, miten sinulle puhutaan. Järjestö auttaa ihmisiä olemaan tiedostavampia, kun ollaan tekemisissä jonkun näin hirvittävän asian keskellä, Holden kertoi show’ssaan. 

Tyttäret kuin äitinsä kaksoisolentoja

Vuonna 2008 avioituneella pariskunnalla on vuonna 2006 syntynyt tytär Alexa, sekä vuonna 2012 syntynyt tytär Hollie. Holden jakaa Instagramissa yli 2 miljoonalle seuraajalleen upeita otoksia perhe-elämästään. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Luksuskoti myynnissä

Perhe asuu hulppeassa 5,8 miljoonan euron kartanossa Surreyssa. 

Holden on tunnettu myös näyttävästä tyylistään. Tähti julkaisee tasaiseen tahtiin seuraajilleen upeita asukuvia, joissa hän poseeraa värikäissä muotiluomuksissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Tähti on ollut Iso-Britannian valokeilassa jo pitkään. Hän aloitti näyttelijänä teatterissa 9-vuotiaana. Myöhemmin hän opiskeli näyttelemistä ja musiikkiteatteria. Hänen ensimmäinen tv-esiintymisensä oli 19-vuotiaana deittiohjelmassa. 

Hän avioitui ensimmäisen kerran vuonna 1995 koomikko Les Dennisin kanssa. Avioliitto ja sen myötä tullut ero vuonna 2002 julkisuudesta tunnetusta tähdestä toi myös Holdenille kuuluisuutta. Lisäksi eroon liittyi draamaa, sillä Holdenilla oli suhde näyttelijä Neil Morriseyn kanssa. 

Hän tapasi nykyisen aviomiehensä vuonna 2003. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vuonna 2006 hän aloitti Britain’s Got Talent -ohjelman tuomarina. Holden näyttäytyi myös useissa tv-ohjelmissa, kuten Kiss Me Kate, Smack The Pony, Eastenders ja lukuisissa muissa brittisuosikeissa. Lisäksi hän on esiintynyt useissa elokuvissa. 

Tähdellä on ollut myös useita omia tv-ohjelmia, joita hän on juontanut. Talent-ohjelman lisäksi hän juontaa parhaillaan muun muassa Italiaa keskittyvää talonrakennusohjelmaa. 

Artikkeli julkaistiin ensimmäisen kerran kesällä 2023.

Lue myös:

    Uusimmat