Tiesitkö? Näin paljon rahaa Britannian prinssit vaimoineen omistavat

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat ensimmäistä kertaa häiden jälkeen 0:45

Britannian kuninkaallisen perheen prinssien vaimot ehtivät kerätä valtavat omaisuudet ennen kuninkaallisperheeseen liittymistä.

VIDEO: Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat ensimmäistä kertaa yhdessä

Britannian kuninkaallisessa perheessä ei tunnetusti tee tiukkaa rahan puolesta. Viime vuonna Forbes-lehti arvioi koko kuninkaallisen perheen olevan noin 75 miljardin euron arvoinen.

Perheen tämän hetken seuratuimpiin hahmoihin kuuluvat edesmenneen prinsessa Dianan pojat William ja Harry sekä heidän puolisonsa herttuattaret Catherine ja Meghan. Nelikon rikkaimpia ovat prinssit, mutta myös heidän puolisonsa omistavat suuret tukut rahaa, jotka he keräsivät ennen liittymistään kuninkaalliseen perheeseen.

Herttuatar Catherine

Catherinen omaisuuden on arvioitu olevan jotakin viiden miljoonan ja yhdeksän miljoonan euron välillä. Catherine oli tottunut rikkauksiin jo ennen prinssi Williamin kanssa alttarille astelua. Suurin osa hänen omaisuudestaan kertyi työskentelystä perheensä menestyksekkäässä yrityksessä.

Prinssi William

Kruununprinssi Willamin omaisuus on huomattavasti suurempi. Suurin osa Williamin varoista on perittyä omaisuutta. William peri suuria summia edesmenneeltä äidiltään prinsessa Dianalta sekä isoisoäidiltään. Lisäksi William työskenteli pelastushelikopterin pilottina tienaten noin 60 000 euroa vuodelta. Hänen yhteenlasketuksi omaisuudekseen on arvioitu noin 34 miljoonaa euroa.

Prinssi Harry

Harry on suunnilleen yhtä rikas veljensä kanssa, hänen omaisuudekseen on niin ikään arvioitu 34 miljoonaa euroa. Myös Harry peri suuria summia hänen äidiltään ja isoisoäidiltään. Lisäksi Harry työskenteli jonkin aikaa komentajana armeijassa, tienaten noin 40 000 euroa vuodelta.

Herttuatar Meghan

Ennen tänä keväänä juhlittuja häitään prinssi Harryn kanssa, herttuatar Meghanin arvioidaan keränneen noin neljän miljoonan euron omaisuus. Ennen kuninkaalliseen perheeseen liittymistään Meghan tuli tutuksi näyttelijänä roolistaan Pukumiehet-televisiosarjassa. Lisäksi hän valjasti edesmenneen Instagram-tilinsä ja bloginsa rahantekoon erilaisilla mainossopimuksilla.

Lue myös:

    Uusimmat