Herttuatar Meghan ja prinssi Harry adoptoivat uuden perheenjäsenen – tulokkaalla erikoinen nimi

Herttuatar Meghanin Guy-koira sai todellisen kuninkaallisen onnenpotkun 2:52

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan adoptoivat hiljattain uuden, karvaisen perheenjäsenen.

VIDEO: Herttuatar Meghanin Guy-koira sai todellisen kuninkaallisen onnenpotkun

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin kerrottiin hiljattain adoptoineen pelastuskoiran. Vastikään paljastettiin myös, että uudella tulokkaalla on sangen erikoinen nimi. 

Daily Mailin mukaan herttuaparin koiran nimi on Oz. Lehden mukaan tiedon lähteenä on toiminut kuninkaallinen kirjailija Sally Bedell Smith

Nimi on herättänyt runsaasti spekulaatiota, ja jotkut ovat arvuutelleet sen viittaavan kuninkaallisen pariskunnan tulevaan ensimmäiseen edustusmatkaan, joka vie heidät Australiaan. Maata kutsutaan toisinaan myös Oziksi. 

Vaikka uudesta tulokkaasta ei ole vielä saatu kuvia, koira on mitä ilmeisimmin alkanut asettua elämään Kensingtonin palatsin Nottinghamin Cottagessa herttuatar Meghanin Guy-koiran kanssa. Meghan toi Guy-nimisen beaglensa mukanaan Kanadasta, kun hän muutti Iso-Britanniaan elääkseen prinssi Harryn kanssa. 

Ennen kuin herttuatar poisti sosiaalisen median tilinsä, hän jakoi tasaiseen tahtiin kuvia koiristaan. Asuessaan Torontossa Meghanilla oli Guy-koiran lisäksi myös toinen pelastuskoira, jonka nimi oli Bogart. 

Muuttaessaan Iso-Britanniaan herttuatar joutui jättämään Bogartin Torontoon ystäviensä luokse, sillä koiran on uskottu olleen liian vanha tekemään pitkän matkan toiselle mantereelle. 

Vaikka Meghanin koirista toinen ei päätynyt Iso-Britanniaan herttuattaren kanssa, Guy-koira on vaikuttanut sopeutuneen hyvin kuninkaalliseen elämään. Koira sai jopa kutsun Harryn ja Meghanin toukokuisiin häihin ja sen on nähty matkustavan samassa autossa kuningatar Elisabetin kanssa. 

Lähde: Harper's Bazaar  

Lue myös:

    Uusimmat