Tiesitkö jo nerokkaasta niksistä? Videolla miljoonia katselukertoja – näin pakkaat vaatteet helposti mukaan: "En ollut koskaan kuullut tästä"

0:42
Myös tässä eräs vinkki t-paidan viikkaamiseen.

Tällä vinkillä pakkaaminen helpottuu!

Moni kokee ahdistusta kesälomareissun lähestyessä, kun mukaan pitäisi pakata jos jonkinmoista vaatetta. Jos pakkaaminen ei ole suosikkipuuhaasi, etkä koskaan saa vaatteita mahtumaan matkalaukkuun siististi, kannattaa seuraavista videoista napata pari vinkkiä.

Twitter-käyttäjä LaJoy Lampkin jakoi kaksi videota, joilla hänen isäpuolensa näyttää helpot kikat sekä farkkujen että pitkähihaisen paidan pakkaamiseen. Videoista kertoo muun muassa Metro.

LaJoyn mukaan isäpuoli palveli Yhdysvaltojen laivastossa 26 vuoden ajan, ja moni saattaakin tuntea nämä vinkit "armeijakikkoina".

Ensimmäisellä videolla isäpuoli näyttää, kuinka farkut saa mahtumaan pieneen tilaan näppäränä rullana siististi ja rypyittä. 

– Isäpuoli opettaa minulle jotain uutta, LaJoy kirjoitti saatteeksi.Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Videolla isäpuoli rullaa farkut jättäen toisen lahkeen paketista ulos. Kun farkut on rullattu, mies työntää koko paketin tuohon lahkeeseen.

"En ollut koskaan kuullut tästä"

Vaikka moni olikin jo kuullut vinkistä, 18-vuotias LaJoy huomautti, että videon suosiosta päätellen aika moni sai tietää vinkistä ensimmäistä kertaa – aivan niin kuin hän itsekin.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olen elänyt 18 vuotta, enkä ollut koskaan kuullut tästä ennen kuin nyt. Videollani on pian miljoona katselukertaa 24 tunnissa. Joten sen pitäisi kertoa, etten ole ainoa, joka näkee tämän vasta nyt, LaJoy twiittasi.

Twiitin jälkeen katselukerrat ovat vain lisääntyneet. Videota on katsottu jo yli neljä miljoonaa kertaa.

Nuori nainen julkaisi suosion innoittamana vielä videon, jossa isäpuoli rullaa samaan tyyliin pitkähihaisen paidan. Tälläkin videolla on liki 200 000 katselukertaa.Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.


Lähteet: Metro, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja