Tiellä seisova karhu ei välttämättä pelota, jos istuu autossaan turvassa – moottoripyörän selässä sen sijaan...

Pelästynyt moottoripyöräilijä yritti käyttää autoa suojana karhuemolta: "He vain ottavat kuvia..." 0:54
Näin pelottava tilanne metsätiellä eteni.

Euroopan teitä kiertänyt englantilainen moottoripyöräilijä jakoi kuumottavan videon kohtaamisestaan Romanian syrjäisillä metsätaipaleilla.

Seikkailunnälkäinen moottoripyöräilijä Laura Mills, 30, jakoi videon, jossa hän olisi halunnut käyttää tuntemattoman ihmisen autoa suojakilpenään tietä ylittäneen karhuemon takia. 

Tilanne tapahtui metsäisellä tiellä Romaniassa. Isosta-Britanniasta kotoisin oleva Laura oli ollut ajamassa moottoripyörällään Euroopassa. 

Sen sijaan, että autoilija olisi huomioinut tilanteesta pelästynyttä Lauraa, kuski keskittyi ottamaan kuvia karhuemosta ja poikasista.

Laura jakoi kypäräkameransa tallentaman videon tilanteesta TikTokiinsa ja sitä on katsottu yli 1,9 miljoonaa kertaa.

He ottavat vain kuvia, eivätkä tunnu tajuavan, kuinka peloissani olen, Laura tuhahtaa videolla itsekseen.

Huonoa kommunikointia?

Moni kauhisteli kuumottavaa tilannetta, jossa poikasiaan puolustava karhuemo olisi saattanut hyökätä Lauran kimppuun. Useat kuitenkin kritisoivat Lauraa, koska hän ei kommunikoinut pelkoaan auton kuskille tarpeeksi selvästi.

Eivät kuskit osaa lukea ajatuksiasi. Kuinka hän olisi voinut tajuta, että haluat käyttää hänen autoaan suojakilpenäsi? eräs käyttäjä kommentoi.

Ei ole mikään ihme, ettei autoilija tiennyt, mitä haluat. Olisit voinut koputtaa ikkunaan ja kysyä, olisitko voinut ohittaa karhun turvallisesti auton kanssa, kommentoi toinen. 

Jos olisin ollut tuossa valkoisessa autossa, niin olisin todellakin avannut oven ja pyytänyt sinua hyppäämään sisälle. En olisi ikinä ajatellutkaan suojata sinua sinun tavallasi, kommentoi kolmas. 

Karhuemo ja sen poikaset olivat olleet ensimmäinen lukuisista karhuista, joita Laura kohtasi parin vuorokauden aikana Romanian teillä. Hän arvioi, että näki 48 tunnin aikana yli 20 karhua.

Lähteet: Caters News ja @motowaifu/TikTok

Lue myös:

    Uusimmat