Mainos

Tia joutui pakon edessä luopumaan työpaikastaan – työkaverit tekivät jotain todella suloista

Kollegat yllättivät työtoverinsa upealla tavalla.

Tia Benbow on Etelä-Carolinassa sijaitsevan Firestone Complete Auto Caren uskollinen työntekijä. Työtoveri Eric DeAndre Amos kuvailee Tiaa hyvin luotettavaksi ja päättäväiseksi naiseksi, joka tekee lujasti töitä.

Mutta Tian työmatkat ovat 40 minuuttia suuntaansa, ja kun hänellä ilmeni hiljattain terveysongelmia, hänellä ei pitkien sairaslomien jälkeen ollutkaan enää varaa autoonsa. Niinpä Tian oli pakko jättää irtisanoutumisilmoituksensa. Ilman autoa työnteko oli mahdotonta.

Kuultuaan Tian taloudellisista ongelmista, tiimin esimies Charlie Brown oli kuitenkin järjestänyt rahankeräyksen. Työpaikalla kerättiin Tialle yhteensä 1300 dollaria. Työtoverien aikeissa oli yllättää Tia vasta myöhemmin, mutta kuultuaan irtisanoutumisilmoituksesta, he paljastivat naiselle yllätyksensä jo aiemmin.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Amosin jakamalla videolla voi nähdä Tian koskettavan reaktion Brownin ojentaessa kerätyt rahat. Videota on katsottu jo liki 2,4 miljoonaa kertaa.

– He välittävät. Olin jättänyt irtisanoutumisilmoitukseni, mutta he eivät halunneet minun lähtevän. He sanoivat, että he tienaavat minun vuokseni, koska minä tienasin heille. Se todella kosketti minua, Tia kertoi ABC:lle.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: ABC, Someecards

***

25:18

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.