Kelly joutui lähtemään yksin syöpähoitoihin – sai sitten mieheltään yllättävän tekstiviestin

Tällaisia ovat rintasyövän oireet 2:07
Ei aina kyhmy – tällaisia ovat rintasyövän oireet

Kelly joutui lähtemään yksin syöpähoitoihin. Hänen miehensä Albert ei kuitenkaan aikonut antaa vaimonsa olla sairaalassa yksinään.

Albert Connerin vaimolla Kellyllä on syöpä, jota on hoidettu tammikuusta 2020 asti. Koronavirus kuitenkin sekoitti hoitorutiinit, kertoo People: virushuolien vuoksi Albertia ei enää päästetty Kellyn mukaan sairaalaan hoitojen ajaksi.

Vaikka pari ymmärsi, miksi rajoitukset ovat olemassa, ne harmittivat silti.

– Ei tuntunut oikealta olla olematta osa sitä, koska lupasin vaimolleni, että olisin mukana jokaisella hetkellä. Tuntui, että petän lupaukseni, Albert kertoi Good Morning Americalle.

Päätti askarrella tsemppauskyltin

Kun teksasilainen Kelly sitten lähti yksinään hoitoihin, Albert sai idean. Mies päätti askarrella lasten kanssa vaimolleen tsemppauskyltin. Sitten hän lähti Kellyn perään sairaalalle.

Albert jäi kylttinsä kanssa seisomaan Kellyn hoitohuoneen ikkunan edustalle. Kellylle hän lähetti tekstiviestin.

Kurkistaessaan ikkunasta Kelly näki Albertin istumassa autonsa vieressä. Mukanaan miehellä oli kyltti, joka totesi "en voi olla kanssasi, mutta olen tässä". Tekstin alle hän oli kirjoittanut sekä rakkaudentunnustuksen Kellylle että kiitoksen hoitohenkilökunnalle.

– Se toi välittömästi kyynelet silmiini, ja koin siinä hetkessä suurta rakkautta häntä kohtaan. Että hän teki tuon minun vuokseni, Kelly kiittelee.

Albert kyltteineen Kellyn ikkunan alla. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Aikoo edelleen olla luovilla tavoilla vaimonsa tukena 

Kellyn hoitajakin näki Albertin istumassa kadulla. Naisen mukaan hänkin kyyneltyi koskettavan eleen vuoksi. Albert kertoo saaneensa kiitoksia myös sairaalan henkilökunnalta ulkosalla istuessaan.

Kellyn kemoterapia jatkuu toukokuulle 2020. Sitten on luvassa muita hoitoja. Albert aikoo edelleen löytää tapoja olla vaimonsa tukena.

Lue myös:

    Uusimmat