Thomas tatuoi rintaansa äitinsä viimeiset sydämenlyönnit – muistuttaa, ettei vanhempia tulisi pitää itsestäänselvyytenä

Nuori mies tatuoi rintaansa äitinsä viimeiset sydämenlyönnit. Hän haluaa pitää ne lähellä omaa sydäntään loppuelämänsä ajan.

21-vuotias Thomas Resch asui Washingtonissa äitinsä Deborahin kanssa ja treenasi aktiivisesti, sillä nuoren miehen unelmana oli tulla kehonrakennuksen ammattilaiseksi. Muutto omaan asuntoon oli edessä.

Aiemmin tässä kuussa tapahtui kuitenkin ikävä käänne, kun Thomaksen äiti sai sydänhalvauksen, ja menehtyi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tänään menetin parhaan ystäväni. Olin onnekas, että sain 21 vuotta sinun kanssasi, mutta tiedän, että odotat minua syli avoinna. En koskaan unohda asioita, jotka opetit minulle, miten nauraa, miten olla vahva, miten olla rehellinen ja tärkeimpänä, miten rakastaa. Lepää rauhassa, äiti, Thomas kirjoittaa Twitterissä.

Viimeinen viesti

Thomaksen oli tarkoitus muuttaa kotoa omilleen samana päivänä, kun äiti nukkui pois. Deborah olikin jättänyt pojalleen kauniin viestin.

– Minulla tulee kova ikävä sinua. Rakastan sinua, lapussa luki.

Deborah oli kärsinyt jo muutamia kuukausia aiemmin ensimmäisestä sydänhalvauksesta. Sen aikana verta ei päässyt virtaamaan aivoihin muutamaan minuuttiin, ja äiti menetti osan käsiensä toiminnoista.

Kauniista käsialasta tunnettu Deborah ei enää kyennyt kirjoittamaan kunnolla. Thomaksen silmissä äidin käsiala oli kuitenkin edelleen täydellinen.

Viimeiset sydämenlyönnit

Thomas myös muisti, että äidin ranteessa oli ollut sydämenlyöntejä mittaava aktiivisuusranneke. Sairaalassa Thomas etsi laitteelta äitinsä viimeiset sydämenlyönnit talteen.

Siitä syntyi idea tatuoinnista: Thomas päätti tatuoida äitinsä viimeiset sydämenlyönnit ja viimeisen viestin rintaansa. Hän halusi pitää äidin viimeiset hetket lähellä sydäntään ikuisesti.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Halusin, että tatuointini on todella henkilökohtainen. Tatuointitaiteilijani kopioi sanat kaikkien epätarkkuuksien kanssa, koska siitä näkee, kuinka hän kamppaili viestin kirjoittamisen kanssa… se merkitsee minulle niin paljon.

Thomaksen koskettavat twiitit ovat keränneet jo tuhansia jakoja ja kommentteja. Thomas kertoo toivovansa, ettei kukaan pidä vanhempiaan itsestäänselvyytenä.

– Äitini oli paras ystäväni, ja toivon, että se avasi ihmisten silmät sille, kuinka mahtavia heidän vanhempansa todella ovat, Thomas kertoo Buzzfeedille.

Lähteet: Buzzfeed, Twitter

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja