The Weekndin tähdittämä kiistanalainen sarja lopetetaan

HBO Maxin provokatiivinen sarja The Idol ei saa jatkoa ensimmäisen kauden jälkeen. 

HBO Maxilla julkaistusta The Idol -sarjasta ei tehdä enää toista kautta. Asian vahvisti suoratoistopalveln tiedottaja.

– Pitkän harkinnan jälkeen HBO sekä tekijät ja tuottajat ovat päättäneet olla jatkamatta toista tuotantokautta. The Idol oli yksi HBO:n provokatiivisimmista alkuperäisohjelmista, ja olemme tyytyväisiä yleisön voimakkaaseen reaktioon, HBO:n tiedottaja kertoi CNN:lle.

Viisiosainen sarja seurasi Lily-Rose Deppin näyttelemää Jocelyn-nimistä poptähteä, joka rakastuu kulttijohtaja ja yökerhon omistaja Tendrosiin, jota näyttelee The Weeknd -artistina tunnettu Abel Tesfaye

Jotkut kriitikot kuvailivat The Idolia pornografiseksi ja loukkaavaksi sen jälkeen, kun se oli ensi kertaa esitetty toukokuussa Cannesin elokuvajuhlilla. Ohjelma on saanut myös valtavasti negatiivisia arvioita. 

CNN:n Brian Lowry sanoi arvostelussaan kesäkuussa, että ilmaus ”hämmästyttävästä naurettavaan” on tuntunut harvoin niin sopivalta kuin The Idolin kohdalla. Hänen mielestään sarjan ongelma ei ollut niinkään loukkaavuus, vaan se oli pikemminkin tylsä kaikkien viiden jakson ajan. 

– HBO voi kutsua The Idolia luovan vapauden kokeiluksi, joka ei tuottanut tulosta, mitä tapahtuu koko ajan, Lowry kirjoitti. 

Variety on kutsunut sarjaa ”surkeaksi miesfantasiaksi”.

Rolling Stonen mukaan tuotannon ympärillä kuohui jo ennen ohjelman julkaisua, sillä ensimmäinen ohjaaja jätti koko tuotannon, kun sarjasta oli noin 80 prosenttia valmiina. 

The Weeknd päätti juuri maailmankiertueensa Euroopan-osion ja esiintyy seuraavaksi Meksikossa 26. syyskuuta. 

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat