The O.C. -sarjan alusta on jo 15 vuotta – tältä teinidraaman tähdet näyttävät nyt

Vieläkö muistat Ryanin, Sethin, Summerin ja Marissan? 

Legendaarinen teinidraama The O.C. näki päivänvalon Yhdysvalloissa lähes päivälleen 15 vuotta sitten. Elokuussa 2003 alkunsa saanut sarja kertoi ongelmiin joutuneesta Ryan Atwoodista (Benjamin McKenzie), jonka varakas perhe ottaa hoteisiinsa.

Sarjassa Summer Robertsin roolissa nähty Rachel Bilson jakoi Instagram-tilillään vanhan kuvan sarjan näyttelijäkastista. Kuvassa poseeraa sarjan ydinporukka, eli vasemmalta oikealle Marissa Cooperia näytellyt Mischa Barton, Seth Cohenin roolissa nähty Adam Brody, Julie Cooperia näytellyt Melinda Clarke, Bilson itse, Sandy Cohenia näytellyt Peter Gallagher, Kristen Cohenia näytellyt Kelly Rowan ja McKenzie.


Kuvan ohessa Bilson hämmästelee vuosien kulumista ja toteaa tuntevansa olonsa vanhaksi. Näyttelijän julkaisemasta kuvasta on tykätty yli 250 000 kertaa ja kommenteissa toistuvat Bilsonin ajatukset – myös sarjan fanit tuntevat itsensä ikälopuiksi.

Sarjaa kuvattiin lopulta neljä tuotantokautta. Sen suosio romahti pohjamutiin kolmannen kauden jälkeen, joten viimeinen kausi jäi aiempia lyhyemmäksi. 

Tältä sarjan tähdet näyttävät nyt!

Benjamin McKenzie

Tänä vuonna 40 vuotta täyttävä McKenzie tunnetaan nykyään Gotham-sarjan pääroolista. Hän on naimisissa kollegansa Morena Baccarin kanssa ja heillä on 2-vuotias lapsi.

Adam Brody

Myös 38-vuotias Brody on jatkanut näyttelemistä ja esiintynyt lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Brodylla on yksi lapsi puolisonsa Leighton Meesterin kanssa.

Mischa Barton

Mischa Barton, 32, nousi julkisuuteen jo lapsena. Hän oli vain 13-vuotias esiintyessään klassikkoelokuvassa Notting Hill (1999). Barton on esiintynyt mittavalla urallaan kymmenissä elokuvissa ja televisiosarjoissa, tosin viime vuosina hän on päätynyt otsikoihin useammin painonsa kanssa jojoilun kuin näyttelemisen vuoksi.

Rachel Bilson

Rachel Bilson on nähty vime vuosina sivurooleissa muun muassa Ensisilmäyksellä- ja Gossp Girl -sarjoissa. Hän on kunnostautunut myös muotisuunnittelijana. Bilsonilla on yksi lapsi yhdessä entisen puolisonsa Hayden Christensenin kanssa. Pari erosi syksyllä 2017.

Kelly Rowan

52-vuotias Kelly Rowan aloitti uransa näyttelijänä jo 1980-luvun puolivälissä. O.C. jäi Rowanin tunnetuimmaksi rooliksi. Viime vuosina hänet on nähty muun muassa Perception-sarjassa. Rowanilla on yksi lapsi.

Peter Gallagher

Jo 1970-luvulla uransa aloittanut Peter Gallagher, 62, oli yksi O.C.:n tunnetuimmista näyttelijöistä sarjan alkaessa. Viime vuosina hän on esiintynyt muun muassa Grace ja Frankie- sekä Kolme miestä ja tyttö -sarjoissa. Gallagher on naimisissa ja hänellä on kaksi lasta.

Tate Donovan

Epäonnista Jimmy Cooperia näytellyt Tate Donovan, 54, on näytellyt 1980-luvulta saakka. Ennen O.C.-sarjaa Donovan ehti toimia muun muassa Hercules-animaation nimikkoroolin ääninäyttelijänä. O.C.:n jälkeen hänet on nähty muun muassa 24: Live Another Day -sarjassa.

Melinda Clarke

Melinda Clarke, 49, tunnetaan O.C.:n ohella myös Päivien viemää -saippuaoopperasta. Sittemmin hän on näytellyt muun muassa Nikita-sarjassa.


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja