The Mighty Ducks -elokuvien tähden syöksykierre jatkuu – pidätettiin toistamiseen vuoden sisällä

The Mighty Ducks (Mestarit) -elokuvien maalivahti pidätettiin Pohjois-Kaliforniassa.

Shaun Weiss, joka näytteli The Mighty Ducks (Mestarit) -elokuvissa Goldberg-hahmoa, pidätettiin lauantaina Pohjois-Kaliforniassa. Weiss nähtiin elokuvasarjan jokaisessa kolmessa osassa, hänen esittämänsä Goldberg oli elokuvissa joukkueen maalivahti.

TMZ-julkaisun mukaan yhdeltä aamuyöllä pidätetyn 38-vuotiaan Weissin vangitsemisen syy oli julkinen päihtyminen. Weiss vapautettiin muutama tunti pidätyksen jälkeen. Poliisi päästi entisen lapsitähden vapaksi ilman syytteitä.

90-luvulla hurmanneen Weissin ura on ollut sittemmin jyrkässä laskussa. Näyttelijällä ei ole ollut televisio- tai elokuvaroolia sitten vuoden 2016. 2010-luvulla hän on tehnyt pääasiassa vain pieniä sivurooleja.

Weiss pidätettiin viimeksi vuosi sitten metamfetamiinin hallussapidosta. Pidätys tapahtui vain viisi päivää sen jälkeen, kun hänet oli tuomittu 150 päiväksi vankilaan varastettuaan yli sadan euron edestä tavaraa elektroniikkaliikkeestä.

Visiitti vankilaan jäi lopulta vain 12 päivän mittaiseksi. Weissin manageri toivoi viimevuotisen tuomion jälkeen, että mies saisi vankilan myötä elämänsä kuntoon ja palaisi näyttelemään.

Lähde: TMZ

Lue myös:

    Uusimmat