The Mighty Ducks -tähti jälleen vaikeuksissa – jäi kiinni myymälävarkaudesta

The Mighty Ducks (Mestarit) -elokuvista tutun Shaun Weissin vaikeudet jatkuvat.

Maalivahti Goldbergia The Mighty Ducks -elokuvissa näytellyt Shaun Weiss pidätettiin marraskuussa Los Angelesissa. Weiss pidätettiin vain muutama kuukausi sen jälkeen, kun hän ilmoitti hakeutuvansa vieroitushoitoon.

TMZ-sivuston mukaan Weiss pidätettiin, kun hänen epäiltiin varastaneen 200 dollarin (noin 176 euron) edestä tavaraa Los Angelesissa sijaitsevasta kaupasta. Sivuston mukaan Weissia odottaa syytteet näpistelystä ja ehdonalaisen rikkomisesta.

Weiss jäi viimeksi poliisin kynsiin elokuussaa, kun poliisi otti hänet huostaansa julkisen päihtyneisyyden vuoksi. Elokuussa Weiss päästettiin vapaaksi ilman syytteitä.

Näyttelijän elämä on ollut viime vuosina syöksykierteessä. Hänet pidätettiin viime vuonna niin ikään myymälävarkaudesta, ja Weiss tuomittiin 150 päiväksi vankilaan. Näyttelijä pääsi kuitenkin jo 12 päivän jälkeen vapaaksi. Tästä ei kulunut kauaa, kun Weiss oli jälleen poliisin kynsissä, tällä kertaa metamfetamiinin hallussapidosta.

Weiss loi lupaavaa näyttelijänuraa 90-luvulla. Hän tuli yleisölle tutuksi kolmesta The Mighty Ducks -elokuvasta, joissa hän esiintyi jääkiekkojoukkueen maalivahtina. Vuosituhannen vaihduttua isot roolit ovat miestä vältelleet, eikä hän ole työskennellyt näyttelijänä sitten vuoden 2016.

Lähde: TMZ

Lue myös:

    Uusimmat