The Killers veti suomalaismiehen lavalle Helsingissä – pääsi soittamaan kokonaisen kappaleen rummuilla

The Killers yllätti Helsingin keikallaan kutsumalla suomalaisen miehen soittamaan rumpuja yhden kappaleen ajaksi 0:33

Yhdysvaltalaisyhtye The Killers nappasi yleisöstä apurin yhden kappaleen ajaksi eilisellä Hartwall Arenan keikallaan.

VIDEO: Suomalainen apuri hyppäsi The Killers -yhtyeen rumpalin pallille For Reasons Unknown -kappaleen ajaksi.

Las Vegasista lähtöisin oleva hittipumppu The Killers rokkasi eilen Helsingin Hartwall Arenalla. Hittejä täynnä ollut konsertti sisälsi myös yllättäen suomalaisväriä.

Yhtyeen nokkamies Brandon Flowers nimittäin veti yleisössä kylttiä pidelleen miehen soittamaan For Reasons Unknown -kappaleen rummuilla. Yhtye on tehnyt vastaavia tempauksia aiemmillakin keikoilla.

Flowers kuulutti miehen nimeksi Kristian ja tämä istahti yhtyeen rumpali Ronnie Vannuccin rumpusetin taakse. Kristian suoriutui tehtävästä mallikkaasti ja sai yleisöltä raikuvat suosionosoitukset.

– Hän teki siitä omanlaisensa, Flowers hehkutti areenan yleisölle.

The Killersin keikalla nähtiin perinteiseen areenakonsertin tyyliin valtava valoshow ja kattava lista 2000-luvun suurimpia hittejä. Yhtye avasi konsertin heti ryminällä, kun se soitti uusimman Wonderful Wonderful -levynsä esikoissinglen The Man ja siirtyi kappaleen jälkeen suoraan Somebody Told Me -hittiinsä.

Kyseessä oli yhtyeen historian toinen konsertti Hartwall Arenalla. Keikan oli alun perin määrä toteutua helmikuussa, mutta yhtye joutui yllättäen siirtämään esiintymistään puolella vuodella. Flowers pahoitteli konsertin siirtymistä heti alkuun.

– Olemme nyt paljon parempia kuin silloin, Flowers nauratti yleisöä. 

Yhtye laittoi parhaansa mukaan Arenan 6500-päistä yleisöä tanssimaan. Tunnelma oli puoliksi loppuunmyydyllä Arenalla tehty tiiviiksi sulkemalla yläkatsomot.

Ikinuori Flowers osoitti maailmanluokan showmiehen elkeitä liikkumalla väsymättä ympäri lavaa koko puolitoista tuntia kestäneen konsertin ajan. Keulamiehellä oli yllään kuvioitu pikkutakki, jonka hän hylkäsi muutaman viimeisen kappaleen ajaksi.

Konsertti päättyi todelliseen hittikimaraan, kun yhtye soitti kappaleet All These Things That I've Done ja When You Were Young peräjälkeen ennen pientä taukoa. Tauon jälkeen Flowers ja kumppanit palasivat lavalle päättämään juhlat kahdella suurimmista hiteistään: Human ja Mr. Brightside.

Lue myös:

    Uusimmat