Sosiaalisen median vaikuttaja Annabella Ham, 22, on kuollut – perhe julkaisi suru-uutisen somessa: "Hän kärsi tästä pitkään"

Yhdysvaltalainen sosiaalisen median vaikuttaja Annabelle Ham on kuollut. Tähden perhe kertoo hänen menehtyneen epileptisen kohtauksen myötä. 

Youtube, TikTok ja Instagram -vaikuttajana tunnettu Annabelle Ham, 22, on menehtynyt. Tähden perhe julkaisi suru-uutisen tämän Instagram-tilillään, jossa he kertovat hänellä olleen pitkään vaikeuksia epilepsian kanssa. 

Perhe julkaisi somevaikuttajan Instagram-tilillään kauniin otoksen koko perheestä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tässä on Annabellen perhe. Kirjoitamme tätä raskain sydämin. Annabelle koki epileptisen kohtauksen ja on siirtynyt taivaan porttien puolelle. Hän kärsi tästä pitkään ja halusi auttaa sairauden tietoisuuden lisäämisessä, jota me nyt jatkamme sitä hänen muistonsa kunniaksi, Instagramissa kirjoitetaan. 

Ilmeisesti hän oli ennen sairaskohtausta ollut polttareissa, jonka jälkeen hänet oli ilmoitettu kadonneeksi. Hänet löydettiin myöhemmin kuolleena. 

Annabelle jakoi paljon elämäänsä sosiaalisessa mediassa. Hän teki muun muassa meikkivideoita ja vlogeja, joissa näytti elämänsä arkisia asioita, kuten elämää opiskelijana.

Lähde: Deadline.

Lue myös:

    Uusimmat