Britney Spears tanssi somessa veitsiä heilutellen, poliisi hälytettiin paikalle – laulaja selittää: "Yritän imitoida Shakiraa"

Britney Spears haluaa 13 vuoden piinan päättyvän – tällaisin sanoin hän puhui holhouksestaan 11:04
Katso myös: Tällaisin sanoin Britney Spears puhui 13 vuotta kestäneestä holhouksestaan vuonna 2021

Poliisi vieraili Britney Spearsin kotitalolla tämän tuoreen somepostauksen vuoksi.

Poptähti Britney Spearsin fanit ovat jälleen huolestuneet laulajan hyvinvoinnista, kun tämä jakoi Instagram-tililleen videon, jossa tanssii kahta suurta veistä heilutellen.

Tanssivideoita usein Instagramiin jakava poptähti kirjoittaa videonsa yhteydessä, etteivät veitset ole oikeita, mutta klippi on siitä huolimatta herättänyt huolta esimerkiksi X:ssä (ent. Twitter). Palvelussa muun muassa kyseenalaisestaan, miksi ihmeessä tähti tanssii veitsiä heilutellen ja kirjoitetaan, että jonkun pitäisi käydä tarkistamassa tämän vointi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Page Six kertoo, että poliisi kävi tekemässä Spearsille hyvinvointitarkastuksen keskiviikkona. Asia vahvistetaan lehdelle Venturan piirikunnan sheriffin toimistosta.

Britneyn läheinen oli nähnyt sosiaalisessa mediassa julkaistun videon, jossa hän tanssii ja pyörii veitset käsissään, ja huolestunut toden teolla hänen henkisestä hyvinvoinnistaan, sheriffin toimiston tiedottaja kertoo.  

Tiedottaja kertoo Page Sixille, että poliisi on vahvistanut Spearsista ilmoittaneella henkilöllä olleen henkilökohtainen suhde laulajaan, eikä tämä ollut "vain fani".

– Emme normaalisti vastaisi faneille, jotka soittavat julkkiksista, ellemme todella uskoisi, että kyseessä on uskottava uhka. Tarkastimme kuitenkin tämän henkilön LAPD:n kautta, ja totesimme, että tämä on henkilö, joka tuntee Britneyn henkilökohtaisesti, tiedottaja valottaa.

Tiedottajan mukaan poliisi saapui Spearsin Kalifornian Thousand Oaksissa sijaitsevalle talolle ja kommunikoi talossa olleiden turvahenkilöiden kanssa sisäpuhelimen kautta. Turvahenkilöt ilmoittivat laulajan olevan kunnossa ja sanoivat, ettei mitään ole meneillään.

– He eivät halunneet päästää poliisia sisään katsomaan (Spearsia) henkilökohtaisesti, tiedottaja lisää.

Tiedottajan mukaan poliisi puhui myös Spearsin asianajajan kanssa saadaksen varmistuksen sille, että laulaja todella on kunnossa. 

– Kyseessä ei ole rikollinen toiminta, joten emme näin ollen aio pakottaa itseämme hänen kotiinsa. Itselleen vaaraksi oleminen ei ole rikos. Luulen, että noudatimme asianmukaista huolellisuutta menemällä ja juttelemalla kahdelle hänelle läheiselle ihmiselle, jotka kertoivat meille vakuuttavasti, että hän voi hyvin, tiedottaja sanoo.

Spears itse selittää myöhemmin jakamansa Instagram-videon yhteydessä imitoineensa veitsivideolla laulaja Shakiran toissaviikkoista esitystä VMA-gaalassa. Lisäksi hän jakoi perjantaina 29. syyskuuta Instagram-tililleen uuden veitsivideon, jonka yhteydessä hän kommentoi somepätkiensä herättämää huolta.

– Tiedän, että säikäytin kaikki viimeisimmällä postauksellani, mutta nämä ovat feikkiveitsiä, jotka tiimini vuokrasi Hand Prop -liikkeestä Los Angelesista. Nämä eivät ole oikeita veitsiä. Kenenkään ei tarvitse olla huolissaan tai soittaa poliisille, Spears kirjoittaa uuden videonsa yhteydessä.

– Yritän imitoida yhtä suosikkiesiintyjääni Shakiraa… esitystä, josta sain inspiraation! Tsemppiä meille pahoille tytöille, jotka emme pelkää rikkoa rajoja ja ottaa riskejä, hän jatkaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat