The Athletic: Sydänvaivasta kärsinyt Christian Eriksen palaamassa Valioliigaan – huuhkajahyökkääjän seura teki sopimustarjouksen

Suomen maajoukkuehyökkääjän Marcus Forssin edustama Brentford on tehnyt tarjouksen paluuta ammattilaiskentille virittelevälle Christian Eriksenille.

Christian Eriksen, 29, on ollut sivussa pelikentiltä siitä lähtien, kun hän sai vakavan sydämenlyöntihäiriön EM-kisojen avausottelussa Suomea vastaan viime vuoden kesäkuussa. Sopimuksensa italialaisseura Internazionalen kanssa hiljattain purkanut tanskalaistähti on nyt lähellä paluuta ammattilaiseksi.

Kiihtyneiden huhujen mukaan Eriksenin tähtäimessä on Valioliiga, jossa hän pelasi vuosikaudet lontoolaisseura Tottenhamin riveissä ennen siirtoaan Milanoon.

Eriksenin agentti Martin Schoots sanoi aiemmin, että paluu englantilaiseen jalkapalloon olisi pelaajalle kuin ”kotiinpaluu”.

Hyökkäävän keskikenttäpelaajan perässä on lehtitietojen mukaan useampi kuin yksi seura. Urheilusivusto The Athletic kertoo, että ainakin Brentford on jo tehnyt sopimustarjouksen. Suomalaishyökkääjä Marcus Forssin edustama lontoolaisseura tarjoaa loppukautta koskevaa sopimusta, joka pitää sisällään myös option seuraavasta kaudesta.

Brentford on tällä hetkellä Valioliigan sarjataulukossa sijalla 14.

Eriksen pelasi Tottenhamissa vuosina 2013–2020. Interissä hän ehti pelata puolitoista kautta ennen EM-kisoissa ilmennyttä sydänongelmaa.

Eriksenille on asennettu sydämentahdistin, mikä estää hänen ammattilaisuransa jatkumisen Italiassa.

Interissä koko seuran kovinta palkkaa nauttinut Eriksen on lehtitietojen mukaan valmis merkittävään pudotukseen edellisen sopimuksensa ansioista.

Eriksen on kuntouttanut itseään paluuta varten entisen seuransa Odense Boldklubin kanssa Tanskassa. Hän on ilmoittanut haluavansa pelata MM-kisoissa Tanskan riveissä ensi joulukuussa Qatarissa.

Lue myös:

    Uusimmat