Tanskalaistähti Christian Eriksen siirtymässä Manchester Unitediin

Tanskan jalkapallotähti Christian Eriksen siirtyy Manchester Unitediin. Asiasta uutisoi The Athletic, jonka mukaan huippukauppa on enää joitain virallisuuksia vaille valmis.

30-vuotias tulee allekirjoittamaan seuran kanssa kolmivuotisen sopimuksen. Hänestä tulee Manchester Unitedin kesän ensimmäinen pelaajahankinta.

Eriksen palasi Englannin kentille tammikuun lopussa, kun hän allekirjoitti puolivuotisen sopimuksen nousijaseura Brentfordin kanssa. Pelintekijä edusti lontoolaisjoukkuetta 11 ottelussa, joissa syntyi yksi maali ja neljä maalisyöttöä.

Sopimus Brentfordin kanssa on kuitenkin nyt umpeutunut ja suuntana Old Trafford. Aiemmin Eriksen on edustanut Englannissa urallaan Tottenhamia. Hän aloitti ammattilaisuransa hollantilaisseura Ajaxissa, jonka entinen manageri Erik ten Hag on ottanut tänä kesänä ohjat Man Unitedista.

Eriksen lyyhistyi kentälle viime kesän EM-kisojen ottelussa Suomea vastaan saatuaan sydänpysähdyksen. Tämä vaati pitkän kuntoutumisjakson, josta hän on kuitenkin osoittanut palautuneensa mallikkaasti.

Lue myös:

    Uusimmat