Teuvo Teräväinen vahvistaa Ylelle: NHL-pelaajille tuli jo tieto olympialaisten kohtalosta

NHL-pelaajat ovat saaneet pelaajayhdistykseltä tiedon, etteivät he ole lähdössä helmikuun talviolympialaisiin Pekingiin, kertoo suomalaiskiekkoilija Teuvo Teräväinen Ylelle.

NHL ja pelaajayhdistys NHLPA ovat käyneet viikonloppuna neuvotteluita olympialaisten kohtalosta koronaviruksen omikronmuunnoksen lähdettyä voimakkaasti leviämään joukkueiden keskuudessa.

Useat otteluperuutukset ovat aloittaneet aikaisen joulutauon jo seitsemän seuran kohdalla. Päätöstä NHL-pelaajien osallistumisesta olympialaisiin odotetaan aivan lähipäivinä.

Carolina Hurricanesin suomalaishyökkääjä Teuvo Teräväinen puolestaan kertoi Ylelle, että tieto poisjäännistä on jo kantautunut pelaajille asti. Teräväinen on saanut käsityksen joukkuetovereiltaan, jotka osallistuivat NHLPA:n konferenssipuheluun.

– Meidän chattiin tuli viestiä, että se on siinä. En tiedä, keitä siellä oli puhumassa. Neljän vuoden päästä sitten uutta yritystä.

– Kai sieltä tuli jonkunnäköistä infoa, että ei ole mahdollista. Eiköhän se juna mennyt siinä, Teräväinen kertoo Ylelle.

NHL jää joulutauolle torstaina. Siihen asti liiga on perunut kaikki ottelut, joiden takia joukkueet joutuvat matkustamaan Yhdysvaltain ja Kanadan välisen rajan yli.

Lue myös:

    Uusimmat