Teuvo Teräväinen osui taas – ja millä tavalla! Carolina voiton päässä jatkopaikasta

Jääkiekon NHL:ssä Carolina Hurricanes palasi voittojen tielle, kun se voitti pudotuspelisarjassa New York Rangersin kotonaan 3–1. Näin Carolina johtaa ottelusarjaa voitoin 3–2 ja on voiton päässä itäisen lohkon finaalipaikasta.

Carolinan suomalaisnelikosta Teuvo Teräväinen oli tällä kertaa näkyvin. Teräväinen teki Carolinan 2–1-voittomaalin toisessa erässä ylivoimalla. Teräväisen osuman alustivat Seth Jarvis ja Tony DeAngelo. Osuma oli Teräväiselle tämän kauden pudotuspeleissä neljäs.

Katso Teräväisen näyttävä osuma alapuolelta.

Teräväisen ohella maalivahti Antti Raanta oli vireessä ja raumalainen antautui ottelussa vain kerran. Yhteensä Raanta pysäytti 16 laukausta.

Sebastian Aho ja Jesperi Kotkaniemi jäivät ilman tehomerkintöjä. Aho viihtyi kaukalossa reilut 17 ja Kotkaniemi reilut 10 minuuttia.

Rangersin Kaapo Kakko jäi ottelussa pisteittä ja sai joukkueestaan vähiten peliaikaa, hieman alle yhdeksän minuuttia.

Etenee itäisen lohkon finaaleihin lopulta sitten Carolina tai Rangers, siellä odottaa kaksi edellistä NHL:n mestaruutta voittanut Tampa Bay Lightning. Tampa Bay voitti aiemmin omassa ottelusarjassaan Florida Panthersin voitoin 4–0.