10 vuoden kirous ohi! Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen leipoivat Carolinan pudotuspeleihin

Aho: Nämä on juuri niiitä pelejä mitä haluaa pelata 4:46
Sebastian Aho kommentoi Carolinan kautta tällä viikolla MTV Urheilulle.

Carolina Hurricanes on selviytynyt 10 vuoden tauon jälkeen jääkiekkoliiga NHL:n pudotuspeleihin. Asia varmistui, kun Carolina kukisti New Jersey Devilsin luvuin 3–1 ja samalla Montreal Canadiens taipui Washington Capitalsille 1–2.

Carolinan 2–1-voittomaalin tarjoilivat Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho. Suomalaiskaksikko pelasi kiekon ylivoimalla viivaan Justin Faulkille, jonka tykki teki tuhojaan maalin muodossa.

Carolina varmisti myös viimeksi, vuonna 2009, pudotuspelipaikkansa Amerikan aikaa huhtikuun 4. päivä.

Niin ikään Pittsburgh Penguinsin pudotuspelipaikka varmistui, kun se kukisti Detroit Red Wingsin lukemin 4–1. Penguinsille pudotuspelipaikka on jo 13. peräkkäinen. Suomalaispuolustaja Olli Määttä ansaitsi syöttöpisteen Pittsburghin ensimmäiseen maaliin, jonka teki Jake Guentzel.

Armialle piste

Montrealin Joel Armia nappasi puolestaan syöttöpinnan Shea Weberin Washingtonia vastaan maalaamaan 1–1-tasoitukseen, mutta lopputuloksena oli Canadiensin 1–2-tappio.

Pittsburgh on itäisen konferenssin kuutospaikalla 99 pisteellään. Carolinalla on 97 pistettä, ja se on konferenssissa seitsemäntenä. Sen takana tasapisteissä 94 pinnassa ovat Columbus Blue Jackets ja Montreal.

Columbuksella on vielä kaksi runkosarjaottelua jäljellä, Carolinalla ja Montrealilla enää yksi. Joko Columbus tai Montreal jää runkosarjaan.

Lue myös:

    Uusimmat