Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho juonittelivat näyttävän osuman – New York Rangers laittoi Carolinan istumaan

Yhdysvalloissa jääkiekon NHL:ssä New York Rangers nappasi toisen perättäisen voiton kotiareenallaan Carolina Hurricanesia vastaan. Ottelu päättyi lukemiin 4–1.

Rangers pääsi 2–0-johtoasemiin aloituserässä Frank Vatranon ja Adam Foxin maaleilla. Mika Zibanejad kasvatti johtoa vielä lukemiin 3–0 toisessa erässä.

Carolinan ainokainen maali syntyi suomalaisvoimin, kun Teuvo Teräväinen upotti kiekon kolmannen erän alkupuolella Sebastian Ahon syötöstä ohi New York -vahti Igor Shesterkin. Maali oli Teräväisen kolmas pudotuspeleissä.

Katso Teräväisen osuma alapuolelta.

Rangers kuitenkin pääsi tekemään vielä yhden maalin, joka syntyi Andrew Coppin lavasta.

Shesterkin nappasi kiekon 30 kertaa. Carolinan maalilla Antti Raanta puolestaan torjui 24 kertaa.

Rangers voitti myös joukkueiden edellisen kohtaamisen sunnuntaina Madison Square Gardenissa, ja ottelusarja pudotuspelien toisen kierroksen osalta on nyt tasan 2–2. Jatkoon pääsee se joukkue, joka voittaa ensimmäisenä neljä ottelua.

Seuraavan kerran joukkueet kohtaavat Carolinassa torstaina.

Pudotuspelisarjan voittajaa odottavat pudotuspelit Tampa Bay Lightningia vastaan. Viime kauden mestari Tampa vei Florida Panthersista voiton suoraan neljässä ottelussa.