Mainos

Testaa uutta Lihakoulu-sivustoa ja voita kokin unelmaopas!

Kerro mielipiteesi uudesta HooKoo.fi/Lihakoulu-sivustosta ja voit voittaa kaikkien kokkien unelmaoppaan.

HK on avannut uuden Lihakoulu-nimisen palvelun, josta suomalaiskokit ja aloittelevat ruoan ystävät löytävät kaiken oleellisen lihan tuotannosta, säilytyksestä, työvälineistä ja tietenkin valmistamisesta. Nyt haluamme juuri sinulta palautetta sivuston käytettävyydestä ja sisällöstä. Testaa siis HooKoo.fi/Lihakoulu-sivustoa ja kerro mielipiteesi sivustosta:


Testattuasi linkin takana olevaa sivustoa voit vastata alla oleviin kysymyksiin ja osallistua samalla arvontaan. Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 12 kappaletta Liha – Kaikki lihasta laitumelta lautaselle -kirjaa. Yhden palkinnon arvo on n. 30 euroa. Arvontaan voit osallistua 31.10.2013 asti.

'Liha' kertoo, mistä ja miten suomalainen liha tulee kuluttajan ruokapöytään, mitä siitä valmistetaan ja miten valmistetaan. Kirjassa perehdytään lihan valmistustapoihin, maustamiseen ja hyviin raaka-aineyhdistelmiin. Laaja 120 reseptin osuus esittelee tunnetuimmat liharuokaherkut mutta myös koko joukon kiinnostavia uusia tapoja laittaa parasta naudasta, possusta ja broilerista. Reseptien lomassa vieraillaan klassikkoherkuista tunnetuissa ravintoloissa. -Readme.fi

Kilpailu on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille. Alla voittajat:

Joni Lehto

Antti Kärki

Tuomas Rintaniemi

Atso Kupiainen

Heikki Hartlin

Roine Ahola

Petri Ingman

Noora Niemelä

Anne Nylund

Jan Jalava

Tiina Hietamäki

Petteri Räisänen

Kirjan kuva: Readme.fi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja