Mainos

Tesoman murhatutkinnassa satoja dna-näytteitä: "Eivät ehkä riitä"

Tampereen Tesoman murhatutkinnan yhteydessä on otettu lukuisia sylkinäytteitä, joita verrataan rikospaikan lähellä löydetyn teräaseen dna-näytteisiin.

Vihjeitä kaivataan

40-vuotias mies löydettiin kuolleena maanantaiaamuna 29. joulukuuta 2014 Tesoman valtatien kevyenliikenteen väylältä. Miehen löytöpaikka antaa viitteitä siitä, että hän on ollut matkalla kotinsa suuntaan. 

Poliisi pyytää edelleen vihjeitä. Havaintoja pyydetään noin kello 22.50 ja klo 00.30 väliseltä ajalta.

Havaintoja voi kertoa poliisille osoitteisiin pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi tai keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi tai numeroon 0503137391.

Viimeisin näytteenotto järjestettiin 19. maaliskuuta.

– Otimme edellisen näytteenoton yhteydessä 148 dna-näytettä. Sylkinäytteitä on koko tutkinnan aikana otettu kaikkiaan varmaankin 450-500. Voi olla, että joudumme ottamaan vielä lisää näytteitä, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jari Kinnunen Sisä-Suomen poliisilaitokselta sanoo.

Kinnusen mukaan kaikkien dna-tulosten saaminen vie aikaa.

– Dna-tulokset ovat paljon kiinni myös laboratoriosta, mikä on nykyään kovin ylityöllistetty. Tulosten saaminen voi kestää pitkäänkin, puhutaan ennemmin viikoista kuin päivistä, tutkinnanjohtaja Jari Kinnunen sanoo.

Tutkinnanjohtajan mukaan Tesoman henkirikokseen liittyen tulee vihjeitä, mutta enää harvakseltaan.

– Vihjeet liittyvät yleensä Tesoman alueella rikoksen aikana liikkuneisiin henkilöihin. Kun aikaa kuluu, vihjeitä tulee vähemmän, niitä toki kaivataan lisää, tutkinnanjohtaja Jari Kinnunen toteaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.