Tero Lehterä sai jatkoa SaiPassa – "Yritetään sitäkin vähän tuunata ensi kaudelle"

Tero Lehterä, 47, jatkaa SaiPan päävalmentajana myös ensi kaudella. Lappeenrantalainen SM-liigaseura ja Lehterä käyttivät sopimukseen sisältäneen molemminpuolisen option.

– Lehterä on hyvin vaativa valmentaja. Hän vaatii pelaajilta itsenäistä ajattelua ja arvostaa tosi kovasti sitä että pelaaja on valmis lyömään itsensä likoon. Hän innostuu voimakkaasti siitä kun joku haluaa kehittyä ja hän on valmis laittamaan siihen sitten kyllä kaiken ajan ja tarmon, SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen kertoo tiedotteessa.

Lehterällä on menossa kolmas kausi SaiPan päävalmentajana. 

– Jussi kysyi minun mietteitä ja minä kysyin Jussin mietteitä ja molemmat oli samoilla linjoilla. Olen viihtynyt hyvin työpaikalla ja Lappeenrannassa. Perhe on edelleen Espoossa, mutta yritetään sitäkin vähän tuunata ensi kaudelle, Lehterä sanoo.

– Meillä on selkeä sapluuna millä mielin mennään tämä ja ensi kausi. Se mikä on ollut haasteena, niin Liigan peli on muuttunut viimeisen kahden kauden aikana melko paljon. Viime kaudella pystyimme lisäämään työmäärää ja nyt olemme pystyneet tiettyjä asioita jalostamaan.

SaiPa on nyt SM-liigassa yhdeksäntenä. Viime kaudella SaiPa sijoittui Lehterän alaisuudessa juuri yhdeksänneksi ja sitä edeltäneellä sesongilla seitsemänneksi.

Lue myös:

    Uusimmat