SM-liigan kärkivalmentaja kiinnitettiin ensi kaudeksi: "Kohti jotain isompaa"

Lehdistötilaisuus: Lukko - TPS 3:43
Lukon päävalmentaja Marko Virtanen kommentoi videolla edellistä ottelua TPS:n Jussi Ahokkaan kanssa.

Jääkiekon SM-liigaa johtava Lukko on lyönyt päävalmentajavalintansa lukkoon tulevaksikin kaudeksi. Marko Virtanen on solminut raumalaisseuran kanssa seuraavaa sesonkia koskevan jatkosopimuksen.

Virtanen aloittaa ensi kaudella kolmannen kautensa Lukon SM-liigajoukkueen peräsimessä ja neljännen organisaatiossa. Hän luotsasi ensimmäisellä kaudellaan Raumalla Lukon U20-joukkueen nuorten Suomen mestaruuteen 2020–21.

– Totta kai halusin jatkaa. Me olemme vasta alussa tässä jutussamme. Viime kaudella sattui ja tapahtui paljon, tällä kaudella olemme pelanneet reilu 20 peliä ja tällainen on tulos. Yritetään mennä yhdessä eteenpäin kohti jotain isompaa. Molemmat osapuolet ovat olleet toistensa panokseen tyytyväisiä ja hyvältähän se tuntuu, kun luotetaan ja uskotaan. Tämä on se meidän tie, millä mennään eteenpäin, Virtanen kertoo tiedotteessa.

– Yhteinen sitoutuminen, se on se suurin juttu tässä. Peli on peliä ja sen aika näyttää, mikä tulee olemaan lopputulos. Suunta on kuitenkin oikea: se mitä haettiin jo viime kauden aikana ja kuinka silloin hyvän jakson aikana suoritettiin, niitä asioita olemme pystyneet nyt yhdessä jatkamaan.

Lukko sijoittui viime kaudella Virtasen alaisuudessa kahdeksanneksi. Se johtaa tällä hetkellä SM-liigaa kerättyään sesongin 23 pelistä 45 pistettä.

Virtanen on voittanut aiemmin urallaan JYPissä päävalmentajana European Trophyn 2013–14 ja CHL:n mestaruuden 2017–18.

Lue myös:

    Uusimmat