Teräsmiehen lailla Leijonissa liitäneelle Kaapo Kakolle jäätävää ylistystä: "Pojalla on suomalaisen supersankarin nimi"

Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF on koostanut videon, jolla useat fanit ympäri maailmaa jakavat ylistyssanoja sensaatiomaisesti jääkiekon MM-kisoissa pelanneelle Kaapo Kakolle. 

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Jatkuuko Kaapo Kakko -show?
Yhdysvallat-Suomi 13.5. klo 17.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!​​​​​​​​​​​​​​

Kakko on iskenyt turnauksessa viisi maalia. Avausmaali syntyi ottelussa Kanadaa vastaan. Kakko liiteli Teräsmiehen lailla siirtäessään kiekon ohi kaksinkertaisen Stanley Cup -voittaja Matt Murrayn. Kakko on kerännyt suuren suosion ympäri maailman.

– Show'n päätähti on ollut tietenkin Kaapo Kakko. Hän on iskenyt viisi maalia kahteen otteluun. En enää tiedä, mitä sanoa, yksi faneista toteaa.

– Meillä on ollut mahdollisuus nähdä useita kauniita maaleja ja nyt koko jääkiekkomaailma tietää, kuka Kaapo Kakko on. Viisi maalia kahteen otteluun hänen iässään on uskomatonta, toinen fani sanoo.

Kakon kannattajat kyseenalaistavat sen, että New Jersey Devils, jolla on ykkösvaraus kesän drafissa, olisi varaamassa Jack Hughesin ennen Kakkoa.

– Pojalla on suomalaisen supersankarin nimi. Minun on pakko kunnioittaa Kakon itseluottamusta. Hän on vain 18-vuotias ja tekee tätä NHL-tason puolustajia vastaan. Jos minä olisin New Jersey Devils, niin minun olisi parempi olla varma, että Jack Hughes on oikea valinta, sillä Kaapo Kakko näyttää tällä hetkellä niin dominoivalta, eräs fani toteaa.

– Jos olet New Jersey Devils ja katsot tätä turnausta, niin ettekö oikeasti kyseenalaista sitä, kenet varaatte ensimmäisenä. Tässä ei ole mitään Jack Hughesia vastaan, mutta se tapa, jolla Kakko suorittaa miehiä vastaan, toinen fani sanoo.

Kakolla on seuraava näytön paikka maanantaina, kun Leijonat kohtaa Hughesin Yhdysvallat. Ottelu käynnistyy kello 17.15. Voit seurata peliä C More Sport 1 ja MTV3 -kanavilta sekä cmore.fi -suoratoistopalvelussa.

Kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut suorina lähetyksinä osoitteessa cmore.fi 

Lue myös:

    Uusimmat