Tennistähti kommentoi miesystävänsä kuolemaa – yllättävä tieto parin viimeisistä ajoista

Maanantain vastaisena yönä Miamissa kuolleen entisen NHL-kiekkoilijan Konstantin Koltsovin kanssa seurustellut tennistähti Aryna Sabalenka aikoo pelata perjantaina osaltaan käynnistyvässä turnauksessa.

Sabalenkaa kohtasi puolenyön aikaan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä tragedia, kun hänen miesystäväkseen tiedetty Koltsov sai surmansa ilmeisen itsemurhan seurauksena miamilaisessa hotellissa.

Poliisi sai yöllä hälytyksen hotelliin, jonka parvekkeelta Koltsovin epäillään hypänneen alas. Tapaus on järkyttänyt myös kiekkopiirejä, joissa valkovenäläispelaaja oli NHL- ja KHL-uraltaan tunnettu.

Miamin WTA-turnaukseen valmistautuva Sabalenka nähtiin jo tiistaina harjoituskentällä. Keskiviikkona hän antoi yllättävän tiedon Koltsoviin liittyen. Parin on tiedetty olleen yhdessä vuodesta 2021 lähtien.

– Konstantinin kuolema on sanoin kuvaamaton tragedia, ja vaikka emme olleet enää yhdessä, sydämeni on särkynyt, Sabalenka kertoi tiedotteessaan.

– Pyydän, että kunnioitatte minun ja hänen perheensä yksityisyyttä tänä vaikeana aikana.

42-vuotiaalla Koltsovilla oli aiemmasta liitostaan kolme lasta. Hän toimi peliuransa jälkeen valmennustehtävissä ja toimi viime kaudella KHL-seura Salavat Julajev Ufan apuvalmentajana.

Pahaan oloon saa apua ympäri vuorokauden päivystävästä Kriisipuhelimesta numerosta 09 2525 0111. Surunauha ry:n numerot 044 751 9916 ja 044 977 9428 palvelevat arkisin klo 9–15.

 

Lue myös:

    Uusimmat