Aryna Sabalenka palasi julkisuuteen tragedian keskellä – miesystävän kuolemasta surullinen tieto

Edellispäivänä miesystävänsä traagisesti menettänyt valkovenäläinen tennistähti Aryna Sabalenka palasi tiistaina harjoituksiin ennen Miamin WTA-turnauksen alkua. Sabalenkan miesystävä, entinen NHL-kiekkoilija Konstantin Koltsov, 42, kuoli Miamin alueella maanantaina.

Miami-Daden piirikunnan poliisin mukaan kyseessä oli todennäköisesti itsemurha eikä kuolemaan uskota liittyvän rikosta. Poliisi sai sunnuntain ja maanantain välisenä yönä hieman puolenyön jälkeen hälytyksen miamilaiseen hotelliin, jossa mies oli hypännyt alas parvekkeelta.

Sabalenka ei ole kommentoinut miesystävänsä kuolemaa julkisesti. 25-vuotias tennispelaaja nähtiin kuitenkin jo tiistaina harjoittelemassa omalta osaltaan torstaina tai perjantaina käynnistyvään Miamin WTA-turnaukseen.

Toistaiseksi ei kuitenkaan ole varmaa, osallistuuko Sabalenka turnaukseen. Hänen ensimmäisen kierroksen vastuksensa olisi espanjalainen Paula Badosa, joka pudotti karsintakierroksella yllättäen dopingpannasta juuri vapautuneen Simona Halepin.

Sabalenka ja Koltsov nähtiin ensimmäistä kertaa yhdessä vuonna 2021. Koltsovilla on aiemmasta avioliitostaan kolme poikaa.

Koltsov oli Pittsburgh Penguinsin ykköskierroksen varaus vuoden 1999 NHL:n varaustilaisuudesta. Hän pelasi seurassa vuosina 2003–06 tehden sen jälkeen mittavan uran KHL:ssä pelaajana ja valmentajana. Koltsov edusti myös Valko-Venäjää vuosien 2002 ja 2010 olympialaisissa.

Pahaan oloon saa apua ympäri vuorokauden päivystävästä Kriisipuhelimesta numerosta 09 2525 0111. Surunauha ry:n numerot 044 751 9916 ja 044 977 9428 palvelevat arkisin klo 9–15.

Lue myös:

    Uusimmat