Telaketjuilla varustetulla pyörätuolilla et jää jumiin – mukitelineet ja kaikki

Tämä pyörätuoli mahdollistaa metsästyksen, ulkoilun ja muun maastossa kulkemisen säästä riippumatta.

Tomahawk-nimellä kulkeva laite ei ole ensimmäinen vaikeaan maastoon suunniteltu liikuntaesteisten pyörätuoli, mutta varmaankin se kaikista järein.

Jopa 172 kiloa painava, lähinnä ruohonleikkuria muistuttava kulkuväline toimii 12 volttisilla paristoilla ja kahdella 4,8 kilowatin moottorilla. Sillä pystyy liikkumaan jopa 19 kilometriä kerrallaan 10 kilometrin maksimituntivauhdilla.

Lähtöhinta Tomahawkille on noin 9 100 euroa. Varustelusta riippuen hinta voi nousta lähemmäs 12 000 euroon. Telaketjuilla kulkeva pyörätuoli on saatavilla mustana, punaisena, oranssina tai sinisenä – 450 eurolla väri voidaan kustomoida omien toiveiden mukaiseksi.

Muita lisävarusteita ovat esimerkiksi led-valo, laturi paristoille sekä juomapidike. Metsästäjät voivat saada kulkuvälineensä aseelle sopivalla telineellä sekä maastoutumishupulla. Myös esimerkiksi onkivavalle saa oman telineensä.

Tuotteen takana on valmistavan yrityksen, Rocket Mobilityn, omistaja Brice Crawford. Miehen isoisä menetti toisen jalkansa toisessa maailmansodassa astuttuaan maamiinaan, mikä inspiroi Crawfordia kehittämään laitteen, joka kestää vaikeaakin maastonvaihtelua. Crawford halusi antaa liikkumiskykynsä menettäneille mahdollisuuden päästä takaisin luontoon.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja