Mainos

Teinityttö söi omia hiuksiaan – harvinainen sairaus vei hengen

Harvinaisen oireyhtymän synnyttämä hengenvaarallinen infektio vei 16-vuotiaan teinitytön hengen. 

Kuusitoistavuotias Jasmine Beever kuoli Rapunzelin oireyhtymään, tilaan, jossa henkilö syö omia hiuksiaan niin paljon, että mahalaukkuun muodostuu hengenvaarallinen hiuspallo. Oireyhtymän laukeaminen voi liittyä voimakkaaseen stressiin tai psyykkiseen sairauteen, ja vatsan muodostuneen hiuspallon poistaminen vaatii aina leikkausta.

Tässä tapauksessa leikkausta ei ehditty suorittamaan, sillä nuoren naisen kunto heikkeni todella nopeasti. Nuoren naisen todettiin saaneen syömistään hiuksista infektiotartunnan, joka aiheutti lopulta elintärkeiden elinten sammumisen.

Lääkärit eivät pystyneet pelastamaan nuorta naista

Kohtalokkaana päivänä juuri uudessa koulussa aloittaneen Beeverin epäiltiin sairastuneen, ja hänet lähetettiin kotiin lepäämään. Kotiin päästyään nuoren naisen iho alkoi punoittaa ja kunto heiketä entisestään. Vaikka tyttö saatiin sairaalaan hyvinkin nopeasti oireiden alettua, lääkärit eivät voineet tehdä mitään pelastaakseen hänen henkeään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Beever elintoiminnon sammuivat ja hän menehtyi myöhemmin samana iltana.

– Ambulanssi tuli, ja kun hän pääsi sairaalaan, hänet saatiin takaisin henkiin viideksitoista minuutiksi. Se oli kauheaa, perhetuttu kertoo.

Lähipiiri kuvailee Beeveria avuliaaksi ja iloisesksi tytöksi, joka sai aina paikallaolijoiden kasvot kääntymään hymyyn. Perheen lisäksi häntä jäävät kaipaamaan suuri joukko luokkatovereita ja ystäviä. 

Beeverin perhettä kohtasi jo toinen menetys lyhyen ajan sisällä, sillä vain päiviä aikaisemmin Beever oli hyvästellyt rakkaan isoisänsä. Nyt epätoivoisten vanhempien täytyy ryhtyä järjestämään hautajaisia omalle lapselleen.

Lähde: DailyMail

***

2:33

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.